Waar ben je naar op zoek?

Rabobank brengt nieuwe creditcards uit

De Rabobank is stilletjes bezig met het vervangen van al haar creditcards. Daarmee stapt de bank over naar een nieuwe generatie creditcards met een nieuw ontwerp en verbeterde mogelijkheden.

Alle nieuwe Rabobank creditcards zijn straks voorzien van Apple Pay en biometrische beveiliging. Ook kun je als klant eenvoudig saldo op de kaart bijstorten.

De uitrol van de nieuwe cards verloopt in fases.

Twee soorten cards

Klanten kunnen twee soorten creditcards krijgen, namelijk een Visacard of Mastercard. Deze komen in de vorm van een ‘gewone’ Rabocard en een iets luxere Rabo GoldCard. Die laatste biedt onder meer 360 dagen aankoopgarantie (in plaats van 180 bij de gewone card).

Qua functionaliteit zijn de verschillen verder klein. Het bestedingslimiet wordt afgestemd aan de hand van het inkomen en andere factoren.

Wie perse Visa of Mastercard wil, kan dit bij Rabobank aanvragen.

Phishing voorkomen

De vervanging werd niet grootscheeps aangekondigd, omdat de bank phishing zoveel mogelijk wil voorkomen. Oplichters maken vaak gebruik van de actualiteiten en sturen massaal mails met links waarin klanten op moet klikken om hun nieuwe creditcard definitief aan te vragen.

Je krijgt bij je nieuwe Rabobank creditcard een nieuw creditcardnummer en een nieuwe pincode. Je ontvangt eerst de kaart zelf per post. Maximaal vijf werkdagen later ontvang je de pincode apart.

Gepubliceerd op: