Waar ben je naar op zoek?

Hoe werkt Creditcard.nl?

Wie zijn wij?

Creditcard.nl is een initiatief van HumBird B.V. en is een Nederlandse vergelijkingssite voor particuliere en zakelijke creditcards van VISA, Mastercard en American Express. Creditcard.nl is geen onderdeel van een groter geheel en opereert dus volledig zelfstandig.

Ons doel is om de consument van actuele informatie te voorzien over creditcards en het informeren over de verschillende keuzes. Bovendien verzamelt Creditcard.nl ook klantbeoordelingen en ervaringen van iedere uitgever/maatschappij. Het actueel houden van deze informatie staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat doen wij voor je?

Op Creditcard.nl kun je verschillende creditcards met elkaar vergelijken op een statische manier.

Hoe vergelijken wij?

Standaard is het vergelijkingsoverzicht (ook wel de aanvraagpagina) gesorteerd op populariteit, maar dat kan gewijzigd worden naar prijs en klanttevredenheid. Er zijn verschillende overzichten samengesteld op Creditcard.nl, zoals particuliere creditcards, prepaidcards, zakelijke cards en creditcards van specifieke maatschappijen, zoals VISA en MasterCard. Vanaf de homepage kan er een keuze gemaakt worden uit het type creditcard dat de aanvrager zoekt.

Wij geven geen advies bij het maken van keuze voor een creditcard.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In het overzicht op Creditcard.nl staan alle creditcards die de gegevens openbaar hebben gemaakt. Voor een aantal creditcards ontvangen wij een eenmalige affiliate vergoeding. De vergoeding varieert tussen de 5 en 35 euro.