Vragen over de vergelijking? 010 - 34 000 29

Prepaid Creditcard

Geen inkomenseis en BKR-toetsing; dus voor iedereen dus aan te vragen.

Op zoek naar een creditcard met vast bestedingslimiet? Vergelijk dan hier alle creditcards.

Vergelijk zelf de populairste creditcards

Creditcards gesorteerd op:

Money2Go Prepaid MasterCard

6,4 op basis van 13 reviews

Bestedingslimiet

n.v.t.

Aankoopverzekering

n.v.t.

Jaarlijkse bijdrage

€ 9,95

Bekijken

  Viabuy Prepaid MasterCard

  7,7 op basis van 23 reviews

  Bestedingslimiet

  n.v.t.

  Aankoopverzekering

  n.v.t.

  Jaarlijkse bijdrage

  € 19,90

  Bekijken
  • Eenmalige kosten van € 69,90
  • Geen BKR-toetsing, geen loonstrookje

  Mist u een creditcard?

  Laat het ons weten

  Prepaid creditcard kopen

  Een prepaid creditcard is de goedkope variant van een gewone kaart, waarbij u alleen het geld kan besteden wat eerst door u zelf is gestort (het prepaid-idee).

  GESCHIKT VOOR U?

  Wilt u een prepaid creditcard kopen? Dan is belangrijk om te weten dat deze kaart niet hetzelfde werkt als een reguliere creditcard. Bij een prepaid creditcard, vaak ook debitcard genoemd, is het de bedoeling dat de gebruiker eerst geld overmaakt naar de creditcard alvorens hij er mee kan betalen. Het is bij een prepaid creditcard dus niet mogelijk om aankopen te doen zonder een positief saldo op de creditcard. Een BKR-toetsing is dan ook niet noodzakelijk, omdat er geen krediet of lening wordt verstrekt.

  De werking van een prepaid kaart lijkt veel op die van een bankpas, omdat u enkel uitgaven kan doen voor zover het saldo toereikend is. Het voordeel van een prepaid card is echter dat u hetzelfde betaalgemak heeft als bij een reguliere creditcards. Let wel even op de voorwaarden van de debitcard. Bij sommige cards kunt u namelijk niet borg staan bij autohuur of betalen bij onbemande benzinepompen en tolwegen. Uw creditcardaanbieder kan u hierover informeren

  KOSTEN

  Hoewel een prepaid creditcard relatief goedkoop is, is hij zeker niet gratis. De gebruiker moet namelijk een jaarlijkse bijdrage of aanschafkosten betalen aan de uitgever. Daarnaast betaalt u als gebruiker een kleine toeslag voor iedere keer dat u de kaart oplaadt. Die toeslag kan per uitgever verschillen tussen een vast bedrag (bijvoorbeeld 1 euro) of een vast percentage van het bedrag dat u wilt overmaken. Het kan overigens voorkomen dat er een negatief saldo op de kaart ontstaat, bijvoorbeeld wanneer de jaarlijkse bijdrage wordt ingehouden en er niet voldoende saldo op de kaart staat. Indien de gebruiker dan niet tijdig betaald, kan er een boete in rekening worden gebracht.

  VERGELIJKEN EN AANVRAGEN

  Op Creditcard.nl kunt u eenvoudig verschillende prepaid creditcards vergelijken op basis van verschillende kenmerken, zoals bestedingslimiet, jaarlijkse bijdrage, opwaardeerkosten en voorwaarden. U kunt de prepaid creditcard aanvragen in de beveiligde omgeving van de aanbieder.