Waar ben je naar op zoek?

Visa PlayStation creditcard op de markt gebracht

PlayStation heeft samen met Sony Rewards en Capital One een nieuwe creditcard onthult: de PlayStation creditcard. De creditcard lijkt zich vooral te richten op gamers, aangezien de kaart gepersonaliseerd kan worden met verschillende geïnspireerde game-designs. De betalingen worden verwerkt via Visa.

Middels het Sony Rewards programma spaart men met de creditcard punten bij iedere gedane aankoop. Deze punten zijn vervolgens te verzilveren voor diverse producten van Sony en PlayStation, bijvoorbeeld games, elektronica, films en muziek.

Extra punten

Bij sommige aankopen, bijvoorbeeld in de PlayStation Store, krijgt de gebruiker zelfs een vermenigvuldiging van de standaard punten:

  • Aankopen in de PlayStation winkel: 5x punten
  • Aankopen van Sony-producten bij bepaalde retailers: 5x punten
  • Betalen van de telefoonrekening: 3x punten
  • Alle andere aankopen: 1x punten

Voor de eerste aankoop die met de card wordt gedaan, ontvangt de gebruikers zelfs direct 50 dollar aan krediet voor de PlayStation winkel.

Een ander belangrijk voordeel van de creditcard is dat er geen jaarlijkse bijdrage van toepassing is.

Nederland

De PlayStation card is vooralsnog niet verkrijgbaar in Nederland, omdat de kaart wordt uitgegeven door een Amerikaanse bank (Capital One). Maar mogelijk is er interesse van creditcardaanbieders in Nederland om een dergelijke samenwerking met Sony en PlayStation aan te gaan.

Gepubliceerd op: