Waar ben je naar op zoek?

Nieuwe Apple creditcard groot succes

De nieuwe Apple creditcard, die twee maanden geleden werd geïntroduceerd in de Verenigde Staten, is een groot succes. Dat zegt David Solomon, de CEO van Goldman Sachs, de bank die achter de Apple Card staat. Solomon noemt de kaart van Apple zelfs de meest succesvolle lancering van een creditcard ooit.

De uitspraak is opvallend, omdat er juist twijfels zouden zijn over het succes van de Apple Card. Er gaan berichten de ronde dat Goldman Sachs flinke investeringen heeft moeten treffen om de creditcard aan de man te brengen. Andere berichten spreken dat weer tegen en zeggen dat de kaart een regelrechte hit is.

Alleen in VS

Op dit moment is de Apple Card alleen nog aan te vragen in de VS, hoewel er al wel geruchten zijn van een mogelijke komst naar Europa (en Nederland).

Apple Pay is al wel enige tijd beschikbaar in Nederland via de meeste grote banken, evenals de N26 online bank.

Aantrekkelijke voorwaarden

Hoewel er in Nederland weinig wordt betaald met de creditcard, zijn de voorwaarden van de Apple Card wel interessant. Zo zijn er geen maandelijkse kosten en krijg je bij veel aankopen een klein percentage terug in de vorm van een cashback.

Uiteraard is de Apple Card ook geschikt om mobiel te betalen middels Apple Pay. Ook uniek is dat de creditcard wordt uitgebracht in een titanium jasje.

Bron foto: Apple.com

Gepubliceerd op: