Waar ben je naar op zoek?

N26 lanceert nieuwe Business Metal Card

De Duitse bank N26 komt met een nieuwe Debit Mastercard voor zakelijke gebruikers. Het gaat om de N26 Business Metal die gekoppeld is aan een premium account met een unieke cashback op alle aankopen en is uitgerust met tal van verzekeringen. Daarnaast gelden de voordelen van de andere N26-kaarten, zoals gratis betalen in vreemde valuta.

Het nieuwe abonnement is een stap van N26 om zakelijke bankervaringen op maat te creëren. De kaart moet beter zijn afgestemd op de financiële behoeften van ondernemers.

Ontwerp

De N26 Business Metal kaart is gemaakt van roestvrij staal en weegt 18 gram. Door het metalen design en de goede afwerking is het ontwerp zeer fraai en exclusief te noemen.

 De Business Metal Card is beschikbaar in drie varianten (kleuren):

  • Charcoal Black
  • Slate Grey
  • Quartz Rose

0,5 procent cashback

Voor ondernemers die veel geld uitgeven kan de 0,5 procent cashback erg interessant zijn. Stel dat iemand als zelfstandig ondernemer 25.000 euro aan kosten hebt in een jaar. Dan krijgt hij/zij daar 125 euro van terug. Daarmee verdient een klant de jaarlijkse kosten van de kaart al grotendeels terug.

De cashback wordt maandelijks verwerkt en krijgen klanten rechtstreeks terug op hun account, bijvoorbeeld om te kunnen herinvesteren in hun bedrijf.

Verzekeringen

Net als de particuliere N26 Metal Card is de Business Metal uitgerust met tal van verzekeringen, zoals:

  • Een (medische) reisverzekering met wintersportdekking
  • Smartphoneverzekering (schade en diefstal)
  • Verzekering voor auto, fiets en motorverhuur
  • Vluchtvertragingsverzekering
  • Bagageverzekering

Ook gezinsleden zijn grotendeels meeverzekerd

Partnerdeals

Rekeninghouders met een N26 Business Metal Card krijgen bovendien toegang tot een selectie van partnerdeals om hun bedrijf op te bouwen, te laten groeien en te beheren.

Deze partnerdeals worden aangeboden door onder meer Google, Fiverr en Boosted. Onder de deals vallen ook merken die zich inzetten voor mentaal welzijn, zoals Blinklist en Udemy.

Betere klantenservice

Ten slotte krijgen alle klanten met een Metal account een speciaal telefoonnummer waarop zij medewerkers van N26 zeven dagen per week kunnen bereiken.

Gepubliceerd op: