Zoeken?
Doorzoek de website:

Uw antwoord niet gevonden? Neem dan contact op met een van onze experts.

V PAY

V PAY is een Europese betaalpas die uitsluitend gebruik maakt van de EMV chiptechnologie (chip en pincode) voor het voltooien van betalingen.

V PAY is een product van Visa Europe. Het zijn dan ook uitsluitend Visa cards en debit cards (bankpassen) die zijn uitgerust met het V PAY logo. In Nederland geeft alleen SNS Bank een betaalpas uit van V PAY. Verder zijn de Visa Wold Card Gold en Visa World Card Platinum – die worden uitgegeven door ICS – uitgerust met de service.

Acceptatie

V PAY wordt wereldwijd op een groot aantal punten geaccepteerd, zoals winkels, hotels, restaurants en geldautomaten. Bij alle betaallocaties die EMV chip technologie ondersteunen, is het mogelijk om met een V PAY kaart te betalen. Dit zijn dezelfde punten waar concurrent Maestro ook wordt geaccepteerd.De betaalservice zorgt dus voor een nog bredere acceptatie van uw creditcard. Als u wereldwijd betalingen wilt verrichten is het soms wel nodig om pinnen buiten Europa aan te zetten bij uw bank.

Hoe werkt V-PAY bij uw creditcard?

Betalen middels V PAY met uw creditcard is eenvoudig. Zodra u uw kaart invoert, zal de betaalautomaat u doorgaans de keuze geven of u wilt betalen met Visa of middels V PAY. Als u kiest voor de V PAY wordt er altijd betaald middels uw chip en pincode. Betalingen worden verrekend met uw maandelijkse bestedingslimiet.

Visa World Card Gold
Visa World Card Gold
  • Jaarlijkse bijdrage: 55,50 euro (eerste jaar: € 36,50)
  • Tijdelijk: 50 euro cadeau
  • Aankoopverzekering: 365 dagen
  • Uitgerust met V PAY logo

–> Meer details

0% vond het overzicht 'V PAY' nuttig (gebaseerd op 4 beoordelingen)

Deze pagina is geactualiseerd op: 19-04-2018

Was deze informatie nuttig?