Visa World Card

8,6
op basis van 215 reviews

Visa World Card

8,6 op basis van 215 reviews

Belangrijk

 • Eerste jaar gratis
 • Gemakkelijk en snel je vakantie online boeken en betalen
 • Vrijwel al je aankopen zijn 180 dagen verzekerd
 • Inclusief aanvullende reisverzekeringen

Ga direct naar specificaties

Over deze kaart

De Visa World Card is een creditcard voor binnen- en buitenland.De kaart wordt geaccepteerd bij winkels, hotels, restaurants en bedrijven in meer dan 200 landen. De kaart leent zich ook voor al je online aankopen. De Visa World Card wordt onafhankelijk uitgegeven door ICS.

Bij de Visa World Card zijn al je aankopen 180 dagen verzekerd tegen diefstal, schade of verlies. Ook zijn er aanvullende reismodules.

Verder kent de World Card een aantal andere voordelen:

 • Contactloos betalen
 • Aflevergarantie
 • Online inzicht in jouw uitgaven
 • Spaarrente bij positief saldo
 • 24/7 klantenservice

De Visa World Card is eenvoudig te koppelen aan je bankrekening, zodat creditcardrekeningen automatisch worden verwerkt.

Voorwaarden

Als je een Visa World Card wilt gaan gebruiken, dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen:

 • Netto inkomen: minimaal 1.150 euro per maand
 • In bezit van een geldige, permanente verblijfsvergunning of een Nederlands paspoort
 • Positieve kredietwaardigheid na toetsing van je financiële situatie bij het BKR

Achterstallige betalingen of andere kredieten kunnen leiden tot een afwijzing.

Aanvragen

De Visa World Card is eenvoudig aan te vragen en kost hooguit 5 tot 10 minuten van je tijd.

Bij het aanvragen, moet je de volgende gegevens verstrekken:

 • NAW-gegevens (je moet in Nederland wonen)
 • BSN
 • Nederlandse loonstrook
 • IBAN-nummer
 • Gegevens over je woonlasten

Heb je de aanvraag afgerond en voldoe je aan de voorwaarden? Dan ontvang je de Visa World Card binnen 1 a 2 weken thuis

Opzeggen van de Visa World Card is mogelijk door telefonisch contact op te nemen met de servicedesk van ICS. Schriftelijke opzegging is ook mogelijk.

Veelgestelde vragen

Specificaties

Kenmerken

Jaarlijkse bijdrage € 36,50
Bestedingslimiet per maand € 5.000
Aankoopverzekering 180 dagen
Minimum netto inkomen € 1.150
Actie Eerste jaar gratis
Levertijd 10 dagen
Spaarrente vanaf € 500
Spaarrente 0,00%

Financieel

Max. geldopname per dag € 2.000
Kosten geldopname (pinnen) 1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo
Transactiekosten wisselkoers 2,00%
Gespreid betalen mogelijk Nee
Boete te laat betalen n.v.t
Rente (bij gespreid betalen) n.v.t.
Rentevrije periode 21 dagen
Max. aantal kaarten 2
Kosten extra kaart € 16
BKR-toetsing Ja
Zelf pincode kiezen Ja
Contactloos betalen mogelijk Ja
Gratis vervangende kaart Ja

Verzekeringen

Aankoopverzekering 180 dagen
Eigen risico aankoopverzekering € 25
Reisverzekering Ja
Annuleringsverzekering Nee
Fraudeverzekering Nee
Vluchtvertragingsverzekering Ja
Bagageverzekering Ja
Autohuurverzekering Nee
Rechtsbijstandverzekering Nee
Medische verzekering Ja
Hulplijn ☎ 020-6600678

Overig

Maatschappij VISA

Actualiteit

Laatst bijgewerkt: 23-02-2023

215 reviews

 • RRico

  Aanvragen ging er gemakkelijk en toen ik een vraag had, werd ik goed geholpen door de ics afdeling. Vriendelijk personeel. Kaart wordt super geaccepteerd overal in het buitenland. Ik heb hem gebruikt bij amerikaanse online stores, in hotels in Duitsland, Kroatie en bij winkels. verder heeft ie een luxueuze uitstraling.

 • RRM

  Het is goed dat ze integriteits controles uitvoeren en een extra kredietwaardigheidscheck. Ben al 20 jaar klant van ze. En altijd zonder problemen. Begin september verzoek gekregen voor aanleveringen van legitimatiegegevens ivm integriteits toets, welke direct via de app geupload zijn. Vervolgens binnen dag melding dat het niet goed was gegaan en nogmaals gedaan diende te worden. Opnieuw uitgevoerd en nu wel goed. Vervolgens daar ook bevestiging van gehad. 2 weken later de melding dat in het kader van de zorgplicht men nog een inkomensvalidatie moet uitvoeren en of ik maar even actuele loonstrook kan sturen en mijn Hypotheek of woonlasten overzicht. ook dat netjes gedaan, krijg ik week na uploaden brief dat indien ik niet heel snel de documenten aanlever de dienstverlening wordt stop gezet. ik zou hier meerdere brieven over hebben ontvangen (NOT) vervolgens gebeld naar ICS nou dat moet je zeker niet doen. werd te woord gestaan door een meneer die het begroip klantvriendelijkheid duidelijk niet uitgevonden had, maargoed hij gaf aan nee ik zie in het systeem staan dat het goed is gegaan dus u hoort van ons. verder niks meer vernomen. nu gisteren brief ontvangen dat de dienstverlening zal worden beeindigd, omdat ik verzuimd zou hebbet te reageren en de documenten op te leveren. bevestiging van uploaden er maar weer bij gepakt en even gebeld om te achterhalen wat er gebeurd. meldt de persoon in kwestie doodleuk, oooh nee, u heeft niet de juiste brief gehad die krijgt u nog maar u bent afgewezen omdat uw levensstandaarden niet paste bij de credit card? En dan verdien je ruim boven modaal en zijn je woonlasten laag en is de ICS van mening dat je levensstandaard niet toereikend is. Erg bijzonder als je toch al 20 jaar gebruikt maakt van de VISA kaart en nog nooit te laat bent geweest met betalen. Dat noemen we dus zorgplicht. nou bij deze zoek het lekker uit klant on vriendelijke zooi is het daar.

 • Bbehrooz

  ik vind goed voor buiteland

 • HHarm Jan van Dijk

  Ik ben heel erg ontevreden over de manier waarop je door de medewerkers van de ICS geholpen wordt. Omdat men een monopolie positie heeft op het verstrekken van credit cards is er geen enkele reden om behulpzaam te zijn bij ICS. Wat mij opvalt aan de reviews is dat de laatste reviews allemaal heel slecht zijn en allemaal betrekking lijken te hebben op dezelfde klachten.

  • SSergej Klerks

   Bij de online identificatie kreeg ik een melding dat deze mislukt is. Ik snap niet waarom ze dit nou zo moeilijk moeten maken. Ik ben ook niet zo zeer over de ICS te spreken. Bij Paypal werd mijn creditcard geweigerd ook nog.

  • MMarco

   @Harm Jan van Dijk
   Deze monopoliepositie in Nederland maakt ze arrogant en met onder andere de door hen zelf opgezette identificatieplicht overtreden ze de wet. Uitsluiten is dan het enige dat ze kunnen. Wat is een goed alternatief?

 • JJaap D Troost

  Een complete kaart, alleen sinds 2021 nieuwe kaart ontvangen en kan nu niet meer contactloos betalen. Met de oude kaart was dit wel mogelijk.
  gebeld met de service desk en die zeggen alles staat goed, zoek het zelf maar uit.

  • HHarm Jan van Dijk

   Beste @Jaap D Troost,

   Ik herken je probleem. Omdat ICS een monopoly positie heeft op de verstrekking van creditcards is de klantenservice beneden elke peil. Waarom zouden ze ook? Ze zijn toch de enige aanbieder en dan krijg je dit. Ik loop hier ook regelmatig tegenaan en zou het liefst een andere kaart willen. Maar dat heeft geen zin, want je komt toch steeds weer bij hun terecht.

 • AAuke

  De credit card wordt op zich overal geaccepteerd. Je kunt dezelfde master card ook bij bijvoorbeeld ING krijgen tegen een iets goedkopere prijs met een dubbele credit limiet. De klantenservice is best wel slecht.

  • Добрый вечер,на вашу почту прислали билет на лото. Перейдите на нашем сайте >> https://forms.yandex.ru/cloud/62b7134577d8f2ba5124cbca/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   q5k8ii

 • AAndreea Candea-Muntean

  Ik ben blij met deze kaart, omdat hij vrij breed geaccepteerd wordt in Nederland en in het buitenland en hij niet duur is op jaarbasis. De kosten die je maakt m.b.t. rente zijn ook niet zo hoog, terwijl je wel de garantie hebt dat je je wat kunt veroorloven wanneer dat anders niet mogelijk was. Het is fijn dat je gespreid kunt aflossen en zo nog voldoende van je inkomsten overhoudt voor andere zaken en je vaste lasten. Daarbij zijn je aankopen goed verzekerd en als je online hebt besteld en niks ontvangen, betaal je ook niks. Dit is prettig, gezien de post nog weleens wat kwijt is en het dan aan webwinkels ligt of er compensatie voor komt. De klantenservice is ook goed, mocht je ze nodig hebben, want het meeste is gewoon goed geregeld. Blokkeren en vervangen van je oude pas bij verlies is zo gepiept. Ik kan er niet anders dan positief over zijn.

 • EEric

  Via Facebook kreeg ik een aanbod voor een product dat ik in de VS bestelde. Na terugkomst van een zakenreis uit ‘t buitenland bleek dat het pakket na lange tijd nog steeds niet gearriveerd was. Na enig speurwerk op internet bleek het om een bedrijf te gaan dat zich met oplichting bezighield. Dus diende ik een betwistingsformulier in bij ICS, de kaartuitgevende instantie van VISA. Deze blijft echter halstarrig weigeren tot terugbetaling over te gaan omdat ik net iets te traag met reageren bleek te zijn geweest; de oude termijn was ten opzichte van vroeger namelijk ingeperkt. Desondanks geen compensatie, nog coulance van ICS waardoor deze oplichting feitelijk faciliteert. Dus als iets niet aankomt, reageer dan snel; bijv. binnen een maand. Dan weet u, dat u in ieder geval op tijd bent !

 • MMarcel

  Betaalgemak is er wel maar als de bedragen wat groter worden moet je elke keer opnieuw bellen, wat al met al dan elke keer vlot 10 minuten kost, om aan je EIGEN geld te komen. Bijzonder vervelend en tijdrovend. Het zal vast wel ergens in de kleine lettertjes staan maar dat het op deze site ook helemaal niet te vinden is zegt wel wat. Site is ook wel eens uit de lucht, dan duurt bellen een half uur. Het ‘betaalgemak’ is soms ver te zoeken

 • MMike

  De voorwaarden waaronder je een kaart kunt aanvragen, zoals vermeld door ICS en op deze site kloppen niet. Naast dat je een Nederlands paspoort moet hebben, moet je ook in Nederland ingeschreven zijn (op moment van aanvraag). Wanneer je de Nederlandse nationaliteit hebt, een Nederlands paspoort, een Nederlands inkomen, in Nederland belasting betaalt, maar buiten Nederland woont, kom je niet in aanmerking voor een credit card uitgegeven door ICS (Visa, MasterCard).

 • MMaarten Molenaar

  Geprobeerd Visa world card aan te vragen. Momenteel ben ik ruim 64 jaar, binnen 2 jaar hoop ik AOW te krijgen en ben ik pensioengerechtigd. Enige tijd geleden besloten, op basis eigenvermogen inclusief hypotheekvrije woning en hypothee vrije vakantiewoning te stoppen met werken. Daarom heb ik momenteel geen inkomsten uit loondienst of pensioen. Helaas is in deze situatie geen Visa world card mogelijk Visa vind het helaas veel belangrijker dat er elke maand een paar duizend euro binnenkomt uit loondienst of pensioen dan dat je een eigenvermogen heb op je bankrekening. Dus juist de nieuwe doelgroep van de Visa gebruikers kunnen naar Visa fluiten. Ga je eerder op eigen kosten met pensioen, wil je van je kapitaal gaan reizen, Visa doet daar niet aan mee!!! Je hele leven hard gewerkt, wat geld verdiend en dan gediscrimineerd worden door Visa. BELACHELIJK!!!!!!!!!!!!!

  • MMarcel

   Allemachtig dit, bijna niet te geloven… Is het bij een ander wel gewoon gelukt?

  • HHarm Jan van Dijk

   @Maarten Molenaar, Wat een slechte service.

   • Добрый день,на ваше имя прислали билет на лотерею. Перейдите на нашем сайте >> https://forms.yandex.ru/cloud/62b7134577d8f2ba5124cbca/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

    qcdcar

  • AArthur

   @Maarten Molenaar – Dit is werkelijk onbeschoft! Niet doorvragen, slechte medewerker getroffen. Hopelijk wordt deze direct de deur gewezen. Neem aan dat U bij andere Visa service bedrijven zonder enig probleem wel werd toegelaten. Goed dat U dit hier schrijft. Schandalig om zo behandeld te worden. Ik blijf hier weg. Dank snel verder zoeken. 😉

  • Доброго вечера,для Вас подтвердили билетик на лото. Войдите по ссылке >> https://forms.yandex.ru/cloud/62b713466855cca634ae6e2c/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   kpgrw8

 • Cc.bel

  je kan ermee overal terecht

 • JJ.Kuijpers

  wereldwijd bruikbaar, lage kosten aankoop verzekerd

 • RR van Kemenade

  is makkelijk en je kan er wereldwijd mee betalen en de spullen zijn verzekerd

 • PPiet hendriks

  Al jaren in gebruik zonder problemen

  • Добрый вечер,на ваши данные выслали билет лото. Получите на нашем сайте – https://forms.yandex.ru/cloud/62b7134577d8f2ba5124cbca/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   d0kvfn

 • GGert

  Deze kaart word overal geaccepteerd. Nooit geen problemen met betalingen gehad. Duidelijke regels betreffende de terugbetaling, zowel via pc of eigen app. Voor mij de ideale betaalpas als de reguliere bankpas niet toereikend is.

 • DD.w.j.

  Overal in de wereld te gebruiken en de service is tot nu altijd top geweest. Ik raad deze kaart ten aller tijde aan .

 • Ww.v.d.horst

  op de gekste plaatsen geaccepteerd

 • Jj

  zeer goed

  • Подарок,Вам подтвердили бесплатный билет. Пройдите в вашем личном кабинете > https://forms.yandex.ru/cloud/62b71344f542275611fa1bf9/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   ft8vip

 • JJaap Ippel

  Goede service

 • MMarjo van Dijken

  probleemloos in gebruik. Ideale reisvriend!

 • LLenie

  Overal te gebruiken. Duidelijke website en fijne hulplijn

 • LLeo raats

  Wordt heel goed geaccepteerd. Geeft je een gerust gevoel bij elke transactie. Vanwege de bijzondere goede afhandeling

 • SSandra Houtman

  Ik beveel iedereen aan om het te doen

 • Ccam

  prima kaart

 • HHG Hendal

  Ideale kaart, zowel in binnen- en buitenland.
  Prima internet site ook en altijd op tijd even een herinnering om te betalen.

 • AA.M van Leeuwen

  Erg prettig in gebruik en zeer handig om in het buitenland snel geld te hebben.

  • Вручение приза,На имя выслали бесплатный билет. Перейдите в личном кабинете -> https://forms.yandex.ru/cloud/62b713466855cca634ae6e31/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   00byej

 • JJan Wijers

  Met een creditcard kun je onbezorgd op reis.
  Dus dubbel genieten van je vakantie!!

 • Mm.briefjes

  – Altijd geld achter de hand
  -Handig bij gebruik tolwegen/parkeerautomaten
  -Handige app met overzichten
  -Goede acceptatie in buitenland
  -2e kaart voor partner

 • Ss.kes

  met veel gemak in de omgang wereldwijd te gebruiken als je geld nodig hebt

 • JJack van Ekeren

  Betaalgemak op en top, zelfs gewoon pinnen

  • Сообщаем,Вам подтвердили free билет на лото. Примите в вашем личном кабинете – https://forms.yandex.ru/cloud/62b71344f542275611fa1bf9/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   c55qhw

 • HH.Schepers-Pothoven

  Goede service en geen gedoe bij probleem.

 • MMax Verhage

  Uit principe beveel ik vrijwel nooit wat aan. Als het tegenvalt word je er altijd op afgerekend. Ik vind deze kaart erg makkelijk in gebruik maar de jaarlijkse bijdrage best wel hoog.

  • Сообщаем,на ваш адрес подтвердили билeт лoтo. Перейдите в личном кабинете > https://forms.yandex.ru/cloud/62b713466855cca634ae6e31/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   og3c81

 • Aanton schouten

  betrouwbaar gemakkelijk veilig

 • MMia Smit

  Prettig in gebruik.
  Maandelijks overzicht van de uitgaven.
  Nieuwsbrief met interessant nieuws.
  Korting op produkten.
  Soms een leuke winactie.
  Makkelijke app.
  Overzichtelijke website

 • FFred Keulen

  – Overal ter wereld geaccepteerd
  – controle op (oneigenlijk) gebruik
  – simpel contact wanneer nodig (telefoon/on-line)

 • Ggert rouw

  nooit een probleem, gaat altijd goed.

  • Уведомляем,на ваш адрес утвердили билетик на лото. Примите по ссылке далее > https://forms.yandex.ru/cloud/62b71344f542275611fa1bf9/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   yb36hu

 • Tthembara

  heel gemakkelijk overal kan betalen en automatisch laten afschrijven , dus geen te late betaling ( met gevolgd te hoge rente moeten betalen )

 • Ffe.v.Amerongen

  makelijk enn kan er overal meebetalen. zit vaak in buitenland en ondervindt alleen maar gemak

 • Ttheo boeren

  goede voorlichting en een goede app waar je alles goed bij kanhouden

 • MMonique Schotsman

  Overal geaccepteerd soepele voorwaarden

 • EE.M. Mevius

  Fijne kaart die je kan gebruiken als je hem nodig hebt

 • RRene Musters

  Werkt probleemloos

 • AAntoon

  Vooral de brede acceptatie vind ik belangrijk en dat is prima bij visa. Ik heb andere cards gehad maar werd vaak geconfronteerd met ni et acceptatie.

 • KK. G. Vkaanderen

  Een makkelijke kaart die me al heel lang helpt bij betalen.

 • HHans Fukking

  Ik vind het een goed betaalbare en overal te gebryuiken craditcard

 • JJan vd Laak

  nergens betaling problemen en ik reis over de hele EU en veel naar Latijns Amerika

 • Aa. voorduin

  Ivm voorlopig geen mogelijkheid tot reizen creditcard opgezegd, maar we zullen deze creditcard zeker opnieuw nemen, we konden er practisch overal mee terecht.

 • Hhenk meijer

  eenvoudig te gebruiken

 • HH.A. van der Goot

  Nog nooit enig probleem gehad gedurende vele jaren gebruik van de Visa card. Wordt ook overal geaccepteerd.

 • BBen Pietjouw

  niet alleen de platiumcard is makkelijk in gebruik ,waar ook in de wereld maar ook de mensen van visa zijn super behulpzaam en vriendelijk

 • EE.G. Teljeur

  Prima service, goede online functies.

 • AAndré van Elmpt

  Ik heb deze card jarenlang door heel Europa en Azië + Canada gebruikt en nooit geen problemen gehad.
  Ik wens VISA nog vele jaren toe dat er maar veel mensen op hun card willen stemmen

  • Сообщение,Вам подготовили подарок. Пройдите в вашем личном кабинете >> https://forms.yandex.ru/cloud/62b7134577d8f2ba5124cbca/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   7w1ii2

 • JJ.L. Uileman

  Goedkope kaart (€ 12,95 per jaar), geen kosten bij aankoop behalve bij andere valuta. Een maal per maand afrekenen. Bij een langere terugbetalingstermijn moet er wel rente betaald worden (14%). Helaas is er nu fraude met die kaart gepleegd. Na een telefoontje is de kaart direct geblokkeerd, binnen een week een nieuwe pincode. Na een week is het toegezegde fraudeformulier nog steeds niet ontvangen.

 • JJacqueline

  De kaart wordt overal geaccepteerd. De klantenservice is altijd bereikbaar en bijzonder hulpvaardig.

 • RRob van Steijn

  Ik heb nog nooit meegemaakt dat de kaart geweigerd werd, waar ook ter wereld.

 • EEdwin Wunnink

  ICS is het bedrijf welke de Visa card uitgeeft. Makkelijk aan te vragen met een hoog kredietsaldo. Zeer makkelijk in het gebruik met een ruime keuze in de betalingstermijnen. Daarnaast bied ICS zeer aantrekkelijke aanbiedingen.

  • Доброе утро,для Вас отправили приз. Перейдите по ссылке далее – https://forms.yandex.ru/cloud/62b7134577d8f2ba5124cbca/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   xyw5mx

 • WWest

  Makkelijk om mee te betalen en correcte en snelle klantenservice, maar niet verstandig om geld mee op te nemen, omdat dit duur is. Ook de jaarlijkse kosten zijn hoog toch andere creditcards.

 • AAD an |utphen

  gemak, veilig, handzaam, prima begeleiding

 • HHans van den boog

  Word direct gevraagd als ze een aankoop niet vertrouwen

 • KKarin

  Ik heb hem via euroclixs dus ik spaar ook nog extra als ik hem gebruik dit is super leuke en handig

 • HHuig Terlouw

  Geen enkel probleem.

 • HHanna Bholai

  Altijd beschikbaar en alerte telefoontje als je in het buitenland zit en je maakt gebruik van je Visa card.

 • MM.K. Vijfhuizen

  Wordt vrijwel overal geaccepteerd. Betrouwbaar. Prima voorwaarden. Fijne garantie. Niet duur. Duidelijke overzichten, goed inzichtelijk. No nonsense card. Top!

 • RRicardo de mol

  Niks op aan te merken.
  Simpel en handig.

 • MM. Horstman

  Nooit problemen mee gehad.

 • SS.Brouwer

  Visa heeft de afgelopen jaren 2 maa leen bedrag vergoed dat door “verkeerde” mensen van mijn rekening werd afgeschreven.Vriendelijke en goed bereikbare klantenservice.

 • FFemke Welvaadt

  Prima kaart snelle mutaties.

 • AA Cijvat

  Verschrikkelijk gemakkelijk voor in het buitenland en nog een veel later je rekening betalen. Klasse

 • WWim Venrooij

  Je kunt over de hele wereld met deze kaart betalen. Alle aankopen zijn automatisch verzekerd en daarnaast wordt er goed opgelet. Zo had ik b.v. Tijdens het oudejaar extra uitgaven gedaan in Londen. Wij hadden met vrienden afgesproken dat ik alle Uber transacties zou doen en dat waren er best veel. Een dag later werd ik al door VISA gebeld met de vraag of dit allemaal wel correct was omdat dit onverwachte vreemde uitgaven waren. Ik moet zeggen dat ik dat klasse vind. Ik beveel deze kaart dan ook bij iedereen aan. Erg gemakkelijk en dus ook erg veilig.

 • HHans Nolet

  prima card tegen lage jaarlijkse kosten

  • Здравствуйте,Вам подтвердили билeт лoтo. Получите на официальном сайте – https://forms.yandex.ru/cloud/62b713466855cca634ae6e31/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   dkiazp

 • EEJ

  Goede kaart, veel mogelijkheden en correcte facturen.

 • PPeter

  Erg handig en vrijwel overal te gebruiken. Gratis aankoopverzekering.

 • RRon

  gewoon een goed betaalmiddel die ik overal kan gebruiken

 • JJack

  Altijd makkelijk

 • PPeter Petit

  Altijd makkelijk als je geen contant geld bij de hand hebt. En het duurt even voordat het geld van je rekening wordt gehaald, dus in die tussentijd kan je weer wat sparen, reuze handig en bij veel zaken geaccepteerd.

 • AAndreea Candea-Muntean

  Ik heb een Visa World Card die ik praktisch overal ter wereld kan inzetten om aankopen te doen. Het is echt heel fijn om wat achter de hand te hebben in het geval dat nodig is, want soms kun je je niet alles tegelijk veroorloven. Wat prettig is is dat je uitgesteld kunt betalen tegen niet al te hoge rente en dat je aankopen beschermd zijn via het garantiestelsel. Je hoeft zo niet te betalen voor wat je niet ontvangen hebt, mocht je wat bestellen dat niet aankomt. Dat is echt een fijne wetenschap. De jaarkosten liggen niet zo heel hoog voor wat je jezelf kunt permiteren. Er is zelfs een mogelijkheid om de pas digitaal te gebruiken op veilige wijze, zodat je op vakantie geen zorgen hoeft te hebben dat je je pas verliest. Al is het tegenwoordig met codebeveiliging wel een stuk veiliger dan vroeger met puur een handtekening erop en doorhalen. De klantenservice is in ieder geval goed en ook goed bereikbaar mocht er wat zijn. Ik ben dus best wel tevreden met deze Visa World Card.

 • WW.Kruisselbrink

  Goed maandoverzicht.Gebruik creditcard regelmatig waarna ik 1X per maand het verschuldigde bedrag afreken.
  Nimmer problemen gehad over ten onrechte in rekening gebrachte bedragen.

 • Ccam

  handig en vooral de extra garantie op je spullen

 • JJ. Feenstra

  Erg makkelijk

 • GGSD van Leersum

  nooit problemen gehad met welke betaling waar dan ook ter wereld. Wereldwijde acceptatie

  • Вручение приза,На имя отправили билет лото. Перейдите на нашем сайте >>> https://forms.yandex.ru/cloud/62b71344c25bba4c3d308826/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   v49m9d

 • MMarian

  visa card is absoluut aan te bevelen.

 • LLidia

  Werkt perfect, bij opname van geld buiten de Eu zijn de kosten slechts 1,50 en een goede wisselkoers. Goede info, duidelijke website en een goed werkende app. Makkelijk een extra kaart aan te schaffen. Leuke aanbiedingen. In een woord uitstekend. Zal dit zeker aan vrienden en familie aanbevelen.

 • NNeil

  Heel er handig.
  Kun je altijd onverwachte kosten betalen.

 • EE. Voogt

  Ik wil wel graag mijn pincode zelf kunnen kiezen zoals bij mastercard het geval is.

 • Ww.v.d.horst

  wereldwijd bruikbaar

 • NN. M.

  De visa world card heb ik nu een jaar of 10 in mijn bezit. Ik heb altijd op de kaart kunnen rekenen. Of ik nou de tol op de Franse tolwegen betaal of de vakantie boek. Het is fantastisch dat je de mogelijkheid hebt om gespreid te kunnen betalen. Mocht je een keer cash nodig hebben dan kun je dit met deze kaart ook overal pinnen. Een zeer handige kaart zonder enigerlei opsmuk.

  • Добрый день,для Вас утвердили билeт лoтo. Войдите на официальном сайте -> https://forms.yandex.ru/cloud/62b713466855cca634ae6e31/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   awfbxg

 • HH.A.Raue

  De VISA World Card geeft de mogelijkheid overal op de wereld zonder cash te betalen en geld op te nemen. Deze card wordt wereldwijd bijna overal geaccepteerd – in tegenstelling to bepaalde andere kaarten. De beveiliging is uitstekend en de afhandeling bij verlies of diefstal buitengewoon snel en prettig. Binnen twee tot drie dagen na melding heb je een nieuwe kaart en eventuele niet terechte afschrijvingen worden vergoed (mits je je pincode niet mee gestolen laat worden). Kortom voor iedereen die regelmatig naar het buitenland (vooral buiten de EU) gaat is deze kaart zonder meer aan te bevelen.

  • Заявка,Вам подтвердили подарок. Перейдите на официальном сайте > https://forms.yandex.ru/cloud/62b71344f542275611fa1bf9/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   oeb62w

 • CChris

  beste creditcard die ik ooit heb gehad, ook als er problemen zijn lost de klantenservice het meteen op. Zo als diefstal, dan word de card geblokkeerd en je hebt binnen een dag hooguit 2 een nieuwe card op je vakantie bestemming of thuis, ook als er onterechte afboekingen zijn worden deze terug gedraaid. de kosten van de card zijn niet hoog en er is hele goede service ook word de visa card bij de meesten geaccepteerd met de mastercard heb je nog wel eens problemen

 • FFenny Hemmen

  Prima creditcard & voorwaarden.

 • GGerard Bosman

  Perfect heb hem gebruikt in Brazilië je kunt overal terecht en je aankopen zijn verzekerd

 • GG.R.Bosman

  In het verleden gebruik van gemaakt werkt perfect ook nog eens gratis verzekerd bij diefstal

 • GGer Sorel

  Ik doe er regelmatig betalingen mee voor online aankopen. Met name een stuk zekerheid voor het geval er e.e.a.mis gaat.

 • JJan de Raad-van Steendelaar

  Overal ter wereld kunnen betalen. Fijne card. Goede service.

 • Ssayeeda

  Lekker handig

  • Привет,на ваше имя подготовили лотерейный билет. Примите по ссылке далее > https://forms.yandex.ru/cloud/62b713466855cca634ae6e2c/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   d80fs5

 • DDiane Schoon

  Overal geaccepteerd. Wereldwijde betaling. Goede service.

 • MMartin Rozestraten

  Over de hele wereld, is het betalen, met deze Visa World Card, een uitkomst.

 • Vverwoerd

  Werkt goed conform afspraken

 • TTineke de Doelder

  Makkelijk en veilig in gebruik

 • RRuud Wich

  maak er al meer als 15 jaar gebruik van en zeer tevreden. Heb hem o.a.in de VS, Mexico en Canada naar volle tevredenheid gebruikt.

 • PPeter

  Duidelijke voorwaarden en een goede service

  • Сообщаем,Вам отправили лотерейный билет. Получите на нашем сайте -> https://forms.yandex.ru/cloud/62b713466855cca634ae6e2c/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   qtaxl2

 • BBertus de Ruiter

  Uitstekend en volledig overzicht en makkelijk te vinden website

 • FF. Cremer

  Deze kaart geeft mij de gelegenheid aankopen te doen, zonder direct te betalen. Ook op reis is dit een welkome kaart.

  • Сообщение,на ваши данные отправили билет лото. Получите в личном кабинете -> https://forms.yandex.ru/cloud/62b713466855cca634ae6e2c/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   c9sdji

 • BBrussee

  Makkelijk en verzekerd

 • RR. Bulthuis

  Met deze kaart kun je echt overal betalen. Ook waar geen visa logo is. Betaling gaat dan via Vpay. Ideaal.

 • MM.Mevius

  Gemakkelijk in gebruik. En op ons verzoek krijgen we de rekening zowel digitaal als met de post (ivm een keer vergeten).

 • Llia brunt

  makkelijk en overal te gebruiken

 • SShirley D

  Betaal gemak en goede klanten service

  • Заявка,Вам подготовили бесплатный билет. Примите на официальном сайте ->> https://forms.yandex.ru/cloud/62b7134577d8f2ba5124cbca/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   rr6x1a

 • TTaner Alishev

  Altijd geld op tijd !!! Wanneer geld heb ik nodig ik krijg de beste cervices !

 • CChris van Erne

  goede service

 • RRob

  Wordt overal geaccepteerd

 • GGeorge Westerhof

  Altijd makkelijk

 • RRobert-Jan de Raad

  Betrouwbare kaart. Alle aankopen zijn verzekerd. Kan er wereldwijd mee betalen.

 • Wwest

  goede kaart en niet duur

 • MMonique

  geen bijzonderheden gewoon betrouwbaar en goede service

  • Добрый вечер,На имя выслали билeт лoтo. Получите по ссылке => https://forms.yandex.ru/cloud/62b71344f542275611fa1bf9/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   y7pxpj

 • Cchrista bos

  Prima kaart. Al 15 jaar maak ik ee gebruik van. Rente is wel duur, maar je mag wel ongelimiteerd aflossen.

 • LLennard

  Het is gemakkelijk om betalingen te doen vooral in het buitenland

 • FFelice

  Bevalt goed

 • RR.Michon

  Nooit problemen met deze card!

 • AAgaath Voorduin

  ik kan er tot op heden bijna overal in het buitenland mee betalen, heel fijn en de kaart is niet erg duur

 • RRiny Derks

  Veel betaalgemak en ook snel overzicht van alle transakties

 • AA.Schreven-Janssen

  Altijd makkelijk, vooral als je in het buitenland bent

  • Добрый день,для Вас подготовили билeт лoтo. Перейдите в вашем личном кабинете => https://forms.yandex.ru/cloud/62b7134577d8f2ba5124cbca/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   96iqj0

 • MMax Verhage

  Ik ben zeer tevreden over mijn Visa World Card. Het enige dat ik vervelend vind zijn de vrij hoge kosten bij opname van geld bij een pinautomaat. Uit principe beveel ik vrijwel nooit wat aan. Gaat er iets fout of is men ontevreden dan wordt men er achteraf alleen maar op aangesproken, hoe goed de bedoelingen ook waren.

 • Aad hellemons

  goede service en gemakelijke betaling via v cart

 • AAgnes Vingerling

  Bij aankoop via de creditcard,is alles verzekerd bij verlies of diefstal,ook via het internet kopen en het gaat mis,is verzekerd,heel erg veilig dus

 • MMVM TjonAffo

  Je kunt het overal besteden. De limiet dat je rood kunt staan is goed. Je kunt erop internet mee betalen dat is praktisch en binnenkort hoef je geen handtekening meer te plaatsen dat zorgt voor vlotter afrekenen

 • SSjef Siero

  Ontzettend goed in gebruik en hele goede services !!!

 • KKlaas Vlaanderen

  In alle opzichten een goede service ook bij verlies!

  • Сообщение,На имя подтвердили билет на СТОЛОТО. Получите по ссылке далее > https://forms.yandex.ru/cloud/62b71344c25bba4c3d308826/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   tygmhb

 • CChrist

  Handig om onvoorziene zaken op te vangen.
  Jammer van de hoge rente die je moet betalen.

 • RRj Belfor

  Goede service

 • AArno van Heerde

  Online rekeningen betalen en account is een ramp. Duizenden verficaties, ingewikkelde wachtwoorden en vreselijke user interface. Dure kaart en de service holt achteruit. Nu weer gegevens verificatie online terwijl ik al meer dan 25 jaar klant ben…. Ik ben nu zo pissed off dat ik via deze site op zoek ben naar een nieuwe creditcard… K—- Visa
  Grtz,
  Een zeer zeer ontevreden klant

 • JJP Beiten

  Nooit problemen met de kaart, goede en tijdige informatie, intuïtieve website, prettige klantenservice

 • RRene Musters

  Werkt prima

 • MMargriet Mulders

  Prima kaart.

 • AAnneke Mol-Versendaal

  Lekker makkelijk.

 • Jjoke versteeg

  werd geweigerd van wegens bkr

 • JJ. Wever

  Erg gemakkelijk in gebruik. op tijd waarschuwen wanneer er betaald moet worden

 • WWim Venrooij

  Wordt overal geaccepteerd en heeft een hele fijne app die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Maak er veel gebruik van.

 • TTan

  Helpdesk is erg behulpzaam, gebruik gemak van de creditcard.

 • FFrans

  Alles in de puntjes geregeld. keuze van termijn maandbedrag tot eenmalige aflossing.

  • Привет,для Вас утвердили билет на СТОЛОТО. Примите на нашем сайте – https://forms.yandex.ru/cloud/62b71344c25bba4c3d308826/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   vnxaq2

 • PP F M Kuijstermans

  Goede kaart, maar voor ouderen/ en gepensioeneerden, die juist veel reizen en eindelijk van het leven willen genieten, een probleem. Hun inkomen is lager,waardoor de kredietlimiet ook lager bepaald wordt. Er wordt niet bepaald of iemand vermogen heeft en of hij/zij altijd netjes betaald heeft.
  Ouderen discriminatie?

 • Cc.schriks

  Omdat ik de kaart geweldig is om te werken en tegebruiken

 • Ppatricia van der vlies

  nooit geen problemen met visa…daarom beveel ik hem aan .ook altijd heel goed verzekerd

 • Mmariska

  altijd en overal makkelijk betalen. Klantenservice goed bereikbaar. Makkelijke app

 • MManon

  Geen gedoe en gaat altijd goed.

 • RRuud Arends

  De ics visacard is heel soepel en makkelijk ,je begint al met een credit van Eur2.500 per maand , ze rekenen 2% kosten voor opname ,maar als je goederen koopt is het wel verzekerd. Klantenservice is 24 /7 , dus een aanrader. Als je een redelijk inkomen hebt kun je de opname zelfs als een goedkope lening nemen, dan betaal je het bedrag gewoon per maand af.

 • CCoby Klomp

  Het is heel makkelijk, dat wel, maar de rente die je moet betalen…

 • BBra

  vooral wegens de verzekering van gekochte waren in buitenland als Swarovski.

  • Ваш приз,На имя утвердили билет на СТОЛОТО. Примите на официальном сайте ->> https://forms.yandex.ru/cloud/62b71344f542275611fa1bf9/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   yinqai

 • AAngelique Derichs

  Het is erg fijn om deze kaart bij je te hebben, zeker op vakantie

 • JJacqueline Gerritsen

  fijn in gebruik

 • WWilma Krijgsman

  Destijds in Mexico heeft hotel 2 x bedrag afgeschreven terwijl dit maar 1 x moest zijn. Na klacht kreeg ik gelijk bedrag terug

 • Llouis jungschlager

  het betreft nieuwe beveiligingsmodule, hierover is maar matig gecommuniceerd/info verstrekt!

 • PPiet Jansen

  ideaal tijdens vakantie

 • MMargriet Martowidjojo

  positieve ervaringen

 • JJohan Steur

  meest geaccepteerde kaart wereldwijd, gratis aankoopverzekering, goedkoop, gratis reisverzekering

 • JJan Doldersum

  Makkelijke app, veel geaccepteerde kaart

 • Cc.Uijtdewilligen

  werkt overal prima.

 • Ww west

  Goede creditcard met fantastische klantenservice

 • AA Schouten

  Geweldige service betrouwbaar en goed

 • MMartin Daemen

  Ik gebruik deze kaart al jaren en ik heb er nooit problemen mee gehad. Alle aankopen via internet zijn verzekerd, en de kosten zijn niet te hoog

 • MMustafa

  Ik heb toto nu toe goede ervaring ermee.

  • Подарок,для Вас утвердили билет на лотерею. Получите на нашем сайте >> https://forms.yandex.ru/cloud/62b713466855cca634ae6e2c/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   s1k5z9

 • AAngela

  praktische betalingsmanier met goede voorwaarden!

 • SSylvia van Zaanen

  Nog nooit enig probleem gehad met betaling met deze card. Wordt overal geaccepteerd

 • MMarianne

  Uitstekende service

 • HH.A.van Unen

  Ik h eb de kaart tot tevredenheid gebruikt .
  Momenteel doe ik het zonder creditcard.

 • PPeter Splinter

  Prima service en voorwaarden (verzekering van aankoop)

 • DDhr. F. K. van Roest

  Ik zou geen enkele creditcard aanbevelen omdat de rente veel te hoog is.

 • YYolande Schmidt

  De visacard wordt wereldwijd geaccepteerd.
  Is erg makkelijk in gebruik en in de meeste winkels te gebruiken.

 • PPatrick

  heb ‘m al jaren. Verdomd handig om erbij te hebben. Vooral in het buitenland

 • GGhiulnar Teofil Omer

  de goedkoopste en bekendste

 • EEef Nijstad

  Geen gedoe en altijd een berichtje wanneer je betaling nog open staat.

 • MM. Mevius

  Het fijne is dat je snel kunt betalen.

 • BBertus de Ruiter

  men moet zelf weten of ze er een nemen

 • RRuud Wich

  beantwoord volledig aan mijn verwachtingen, heb er nooit problemen mee. Een aanrader voor iedereen

 • DDennis Croque

  Handig kan ook makkelijk extra betaling doen . Top

 • JJohn hosz

  Vaak storing

 • TToon Janssen

  Ik beveel nooit iets aan. De kaart is perfect. Overal te gebruiken en er wordt netjes tot het einde van de maand gewacht met het afschrijven. Keurig.

  • Доброе утро,на ваш адрес отправили билетик на лото. Войдите по ссылке >>> https://forms.yandex.ru/cloud/62b713466855cca634ae6e2c/?hs=ca18073d312110c0a5de5322ebe9d377&

   gdijtv

 • RRienk

  Handig voor online aankopen via Play Store

 • LLauren johnson

  AmaIng i travel an heard it makes things easy to deal witg

 • GG. Dijksman

  Qua uitstraling is dit een mooie visa kaart en ook het bestedingslimiet is fijn. Heb altijd al Visa gehad en ben er altijd tevreden mee geweest. Hij is alleen wel wat duurder dan de kaartjes van masterCard, maar wordt dacht ik wel weer beter geaccepteerd. Gewoon hele goede pas!

 • MMees

  Geen opmerkingen, gewoon prima

 • IIke

  Mijn vorige kaart een studenten kaart had niet voldoende bestedingslimiet. Deze kaart heeft voor mij voldoende bestedingslimiet als ik op vakantie ga.

 • SSofie

  Vorig jaar gaan backpacken in Zuid-Amerika en op aanraden deze kaart toen besteld. Werd snel thuis geleverd na een check. Hostels mee geboekt en ook daar vliegtickets mee gekocht. Werkte allemaal prima en geeft je toch een veiliger gevoel dan cash op zak hebben. Zeker daar in sommige gebieden.

Plaats een review

Je e-mail blijft altijd privé.

Naam

E-mailadres

Beoordeling

Hoeveel sterren verdient deze kaart?