ANWB Visa Classic Card

8,6
op basis van 287 reviews

ANWB Visa Classic Card

8,6 op basis van 287 reviews

Belangrijk

 • Alleen voor ANWB-leden
 • De voordeligste creditcard voor ANWB-leden
 • Contactloos betalen en aflevergarantie
 • Vrijwel al uw aankopen 180 dagen verzekerd

Ga direct naar specificaties

Over deze kaart

De ANWB Visa Classic Card is een betaalbare creditcard voor leden van de ANWB. Voor betalingen wordt gebruikt gemaakt van het enorme betaalnetwerk van Visa. Het is overigens ook mogelijk om te kiezen voor de Mastercard van de ANWB.

Andere voordelen van de ANWB Visa Card:

 • Aankoopverzekering (180 dagen)
 • Aflevergarantie
 • Contactloos betalen
 • Spaarrente bij positief saldo

Er zijn ook een belangrijk nadeel:

 • Lidmaatschap bij ANWB verplicht

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor de ANWB Visa Classic Card moet u voldoen aan een aantal voorwaarden:

 • Inkomen: 1.150 euro netto
 • Identiteit: Nederlands of permanente verblijfsvergunning
 • BKR toetsing: kredietwaardigheid in orde

Aanvragen

Het aanvragen van de ANWB Visa Classic Card kan snel en eenvoudig online. Hou wel de volgende gegevens bij de hand:

 • NAW-gegevens
 • Identiteitsbewijs (BSN)
 • Bankrekeningnummer (IBAN)
 • Loonstrook

Na goedkeuring ontvangt u de Visa Card binnen 10 werkdagen thuis. Als u niet aan de voorwaarden voldoet wordt u hier over geïnformeerd per e-mail.

Specificaties

Kenmerken

Jaarlijkse bijdrage € 16
Bestedingslimiet per maand € 5.000
Aankoopverzekering 180 dagen
Minimum netto inkomen € 1.150
Actie n.v.t
Levertijd 10 dagen
Spaarrente vanaf € 500
Spaarrente 0,01%

Financieel

Max. geldopname per dag € 2.000
Kosten geldopname (pinnen) 1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo
Transactiekosten wisselkoers 2,00%
Gespreid betalen mogelijk Nee
Boete te laat betalen n.v.t
Rente (bij gespreid betalen) n.v.t.
Rentevrije periode 21 dagen
Max. aantal kaarten n.v.t
Kosten extra kaart € 16
BKR-toetsing Ja
Zelf pincode kiezen Ja
Contactloos betalen mogelijk Ja
Gratis vervangende kaart Nee

Verzekeringen

Aankoopverzekering 180 dagen
Eigen risico aankoopverzekering € 25
Reisverzekering Nee
Annuleringsverzekering Nee
Fraudeverzekering Nee
Vluchtvertragingsverzekering Nee
Bagageverzekering Nee
Autohuurverzekering Nee
Rechtsbijstandverzekering Nee
Medische verzekering Nee
Hulplijn ☎ 020-6600660

Overig

Maatschappij VISA

Actualiteit

Laatst bijgewerkt: 30-01-2023

287 reviews

 • JJacques Hoogenboom

  Ik krijg de mededeling dat mijn limiet wordt verlaagd tot een dusdanig bedrag dat ik tijdens mijn vakanties de card niet hoef te gebruiken omdat ik dan binnen de kortste keren op de limiet zit. Dit terwijl mijn netto inkomen, ondanks mijn pensionering in 2020, gelijk is gebleven.

 • BBarbara

  U voldoet niet meer!
  Ik ben al jaren lid (20 jaar en meer) van de ANWB. Al sinds ik me kan herinneren heb ik een ANWB VISA card van ICS. Nu plotseling na een financiële toets krijg ik vandaag te horen dat ik niet meer voldoe aan hun voorwaarden omdat ik mijn persoonlijke situatie niet meer past bij mijn creditcard. Ik ben in al die jaren geen wanbetaler geweest en gebruik de kaart regelmatig. Dit brengt natuurlijk inkomsten voor ICS met zich mee. Dat is volkomen terecht. Kennelijk willen ze niet meer verdienen en blokkeren binnenkort mijn creditcard.
  IK VOLDOE niet meer??? Waar halen ze dat vandaan. Mijn privacy wordt geschonden en ik word voor oud vuil afgedankt en voldoen niet meer. Ik ben diep beledigd en geraakt. Ik wens ICS Visa veel succes en ga vooral door met het behandelen van klanten op deze manier. Zoek aub een andere aanbieder!

  • DDirk

   @Barbara

   Wat verschrikkelijk . Ben ook wel eens benieuwd Of de ANWB zijn naam hieraan nog wel verbinden

  • GGer

   @Barbara

   Hier precies hetzelfde verhaal. Inkomen zat, een eenvoudige toets bij bv geld.nl leert dat we wel het achtvoudige kunnen lenen dan de huidige limiet bij ANW Visa.
   Ik het het idee dat ANW Visa van alle klanten met de gespreid betalen faciliteit af wil.
   Ik zeg de kaart op. Als ze zo met hun klanten omgaan dan is het voor mij gebeurd en verdienen ze niets meer aan me.

   • BBarbara

    @Ger
    Bedankt voor je reactie Ger. Doet mij goed te lezen dat ik niet de enige ben.
    Succes verder en nogmaals dank.

  • Ssjaak

   @Barbara ik lees net jou bericht.
   dus dat!
   ik heb zo`n zelfde brief gehad!
   te gek voor woorden!
   ik heb al 30 jaar een ics visacard, ik WIL geeneens gespreid betalen, maar mij word ook verteld dat mijn inkomsten niet meer genoeg zijn!
   ik heb nu een klein pensioen van 1250 euro, en over 3 maanden krijg ik mijn AOW hier ook nog eens bij.
   En dan heb ik het nog geen eens over het geld wat ik van mijn huis heb overgehouden die ik heb verkocht!
   wat een stelletje mafklappers!!

  • LLS

   @Barbara

   Er zijn grote administratieve problemen bij ICS.
   Enkele maanden geleden kregen wij het verzoek van ICS (Visa) om gegevens mbt inkomen e.d. aan te leveren. Kennelijk is er ineens sprake van een aangescherpte zorgplicht? Wij hebben netjes gehoor gegeven aan het verzoek. Maar vanwege mankementen in het administratieve systeem van ICS blijven de vragen zich herhalen. Ondertussen wordt er vanuit ICS wel gedreigd met het blokkeren van onze creditcard, ondanks dat men toegeeft dat het te maken heeft met problemen aan hun kant.
   Steeds als wij proberen contact op te nemen met ICS, wat uitsluitend telefonisch kan, hangen we minstens een half uur in de wacht voordat we iemand te spreken krijgen. En als het dan uiteindelijk lukt horen we steeds hetzelfde riedeltje. Die lange wachttijd zal ook wel zijn reden hebben…
   Inmiddels zijn wij het zo spuugzat dat we zelf onze Visa card bij ICS hebben opgezegd. En toch viel er gisteren weer een brief op de deurmat met een dreigende blokkering. Kennelijk komt ook onze opzegging niet door in het systeem van ICS.
   Erg vervelend dit, vooral ook tijdens de vakantieperiode waarin je graag gebruikt wilt maken van je Visa card. En op problemen bij het BKR zitten we ook niet te wachten…

   Noot: Ik ben nog maar 44, al meer dan 20 jaar “lid”, heb een behoorlijk inkomen, de laagste limiet op mijn card, nog nooit enige wanbetaling of wat dan ook

 • RRJ Hendrikse

  Al 20 jaar trouwe klant bij ANWB VISA. Nooit problemen gehad, over en weer.
  Nu moest er een financiele controle uitgevoerd worden of dat ik nog wel kredietwaardig ben. Na 20 jaar ineens niet meer.
  Contact opgenomen met de klantenservice en om uitleg gevraagd en uitleg gegeven over onze financiële situatie. Dit mocht niet baten. De kaart wordt opgezegd.
  Bij navraag bij een andere aanbieder en het aanleveren van dezelfde gegevens, blijkt dat wij gewoon een creditkaart kunnen en mogen hebben volgens de wetgeving. Helaas nog een klant kwijt.

  • BBarbara

   @RJ Hendrikse

   Hallo daar. Bedankt voor je reactie op deze site.Daardoor kon ik zien dat ik niet de enige ben. Ik begrijp dat Visa zeker wil weten dat hun geld krijgen. Ze kijken niet eens naar vermogen. Ik ben er klaar mee.

 • OOdette

  Wauw, wat er nu ineens aan de hand is? Lees onderstaande reviews en denk 2x na voordat je deze kaart aanschaft. Ook hier, na 20 jaar lidmaatschap zonder enig probleem ineens DE brief dat mijn kaart geblokkeerd wordt, zonder reden of wat dan ook (ben afgelopen jaar 50 geworden, zal dat het zijn?).
  ICS neemt het voortouw, ANWB doet er niets aan. Zal ook daar mijn lidmaatschap opzeggen want dit is zeer denigrerend.

  • RRuurd

   @Odette
   Hier hetzelfde verhaal.
   Ze mogen de kaart houden, ik ben naar een andere aanbieder gegaan. Dezelfde gegevens aangeleverd, en hier is het geen probleem.

 • PPaul

  VISA heeft doodleuk mijn card geblokkeerd, want “niet passend”. Verder geen toelichting, telefoon wordt niet opgenomen. Ik lees dat dit bij oudere mensen gebeurt maar ik ben pas 56! En heb voldoende inkomen.
  Schandalige bedoening

 • JJos

  Enige tijd geleden ben ik door ICS/VISA geweigerd, dit na jaren van lidmaatschap. Volgens hen zou ik niet meer aan de criteria voldoen en niet kredietwaardig zijn. Dit, terwijl mijn kaart doorloopt tot juni 2025. Ik heb hierover een klacht neergelegd en een ANWB-medewerkster heeft contact met me opgenomen. Binnen een week zou ICS/VISA moeten reageren en op het scheiden van de markt hebben ze dat gedaan. Het contact met de ICS/VISA medewerker heeft mij dusdanig geërgerd en dusdanig boos gemaakt dat ik het contact beleefd heb verbroken na enkele minuten. Er werden allerlei redenen genoemd die voor mij gevoel kant nog wal raakten. Het begon al met de opmerking: het kan ingewikkeld voor u worden! Wablief!!?? De uitleg van hun motivatie was (vergeef me de uitdrukking) gelul in de ruimte en nonsens prekend voor eigen parochie. Totaal verstoken van empathie en inzicht. Wat echter in feite naar voren kwam(letterlijk zo benoemd) is dat ik over een jaar met pensioen ga en daardoor in salaris zou achteruit gaan. Frappant dat men tot op de cent nauwkeurig wist hoe hoog mijn pensioen zou zijn. Ik heb de medewerker geattendeerd op voorwaarden 2.2 en 2.3 . Het lidmaatschap kan m.i. nooit eenzijdig door hen worden opgezegd (als ik me keurig aan de terugbetaling voldoe) en houden ze zich niet aan het contract. Volgens de criteria in de advertenties van de ANWB zou ik (ondanks mijn komend pensioen)ruimschoots aan de criteria voldoen. Nergens wordt een bovengrens qua leeftijd genoemd. Maar de belangrijkste reden van mijn boosheid is het feit dat de keuze leeftijdsgerelateerd is van ICS/VISA en dat we hier dus praten over een ernstig verdacht op leeftijdsdiscriminatie. De ANWB zou in contact zijn met ICS/VISA, dit n.a.v. meerdere klachten van leden. Helaas heb ik dit nergens in publicaties terug gezien. Ik roep de ANWB op zich sterk te maken voor hun leden en overweeg serieus waar je, je naam aan verbindt.

 • EEsther Hamerslag

  Na 25 jaren een visa card gespreid betalen moet ik na nieuwe regels mijn financiele status doorgeven en blijk ik ineens niet meer kredietwaardig te zijn! Heb gewoon een prima inkomen. Ik gebruik de card niet vaak , tolpoortjes en autohuur tijdens vakantie .Gebeld en gevraagd wat mijn inkomsten dan zouden moeten zijn en dan hebben ze zo’n vreemd antwoord…….Er zijn geen minimum inkomsten vastgelegd maar zij, jawel zij de visaorganisatie wegen af wie er wel een kaart en wie niet mag.. Gebaseerd op je uitgaven en bv hypotheek. Grote uitgave heb ik niet, geen schulden en een erg lage hypotheek dus ….. dus vraag nog even ter bevestiging of het dan dus mogelijk is dat een ander met hetzelfde inkomen wel hun card mogen behouden krijg ik een bevestigend antwoord. Daar zouden dan toch gewoon vaste regels voor moeten zijn en niet op die zie ik wel zitten en die ander niet met hetzelfde inkomen???? Maar ik krijg nog fijn een paar weken voordat hij geblokkeerd wordt en ze houden mij graag als klant maar dan een ander soort kaart maar dan mag ik daar zelf achteraan als de kaart verlopen is….tja

 • RRon

  Pas op met deze kaart. Als je boven de 60 bent is zelfs 2x modaal inkomen niet genoeg om de kaart te behouden en wordt deze zonder verdere reden eenzijdig opgezegd.
  Je kunt beter een MasterCard nemen.

 • HHenk

  Hier is sprake van seniorendiscriminatie. Gewoon éénzijdig beëindigd ondanks positief saldo en een inkomen stukken hoger dan de gestelde norm voor het nettoinkomen van € 1.150,-
  Begrijp niet dat de ANWB zich aan een dergelijke partij wil conformeren en het ook nalaat om het hierin op te nemen voor de diverse senioren waarvan vorig jaar éénzijdig door Visa het gebruik van de creditkaart is ingetrokken. Gelukkig ben ik niet de enige die hierin geraakt is.

 • HHenk

  Hier is sprake van seniorendiscriminatie. Gewoon éénzijdig beëindigd ondanks positief saldo en een inkomen stukken hoger dan de gestelde norm voor het nettoinkomen van € 1.150,-
  Begrijp niet dat de ANWB zich aan een dergelijke partij wil conformeren en het ook nalaat om het hierin op te nemen voor de diverse senioren waarvan vorig jaar éénzijdig door Visa het gebruik van de creditkaart is ingetrokken. Gelukkig ben ik niet de enige die hierin geraakt is.

 • WWim

  Handig, gemakkelijk en betrouwbaar. Ik gebruik deze al jaren zonder problemen. Ik gebruik hem alleen bij grote aankopen en ook via internet betalingen voor verzekeringen. Terugstortingen van geretourneerde aankopen gaan ook goed. En je hoeft pas na een aantal weken te betalen. Dus waarom zou je een duurdere nemen??

 • PPeter IJssel

  Sinds kort niet meer geschikt voor senioren gezien de web omgeving die op online bankieren lijkt en de klantenservice die geen alternatief biedt. Door de verificatieprocedure is het onmogelijk om mijn ouders op afstand te helpen bij het uploaden van bestanden die soms door bugs in het systeem niet te uploaden zijn.

  Sluit je creditcard liever bij je bank af.

 • NNico

  Prima kaart veel mogelijkheden.
  Jammer dat ze nu stoppen met het geven van korting op tanken bij bepaalde tankstations, “ verdiende” op die manier de kaart terug.

 • AA.J.Krijger

  gemak en verzekerd

 • EEgbert Boonstra

  Deze ANWB VISA Creditcard heeft alle voordelen van de VISA-card, maar kost je maandelijks minder dan andere creditcards.
  Ik heb er veel profijt van.

 • BBert Meijer

  Ik vind dit een heel goede creditcard. Ik heb deze al meer dan tien jaar en ondanks dat ik er niet veel gebruik van maak, (ik heb voldoende reserves om geen gebruik te hoeven maken van krediet) geeft het een enorm gevoel van zekerheid, dat ik in geval van een onverwachte omstandigheid kan beschikken over een extra bron van betaalmogelijkheden. Vooral in het buitenland ie het bezit van deze creditcard van doorslaggevend belang. M.n. bij het huren van en auto ter plekke is de creditcard van belang voor het te betalen eigen risico en de borgsom. in sommige landen kun je niet eens een auto huren zonder creditcard. ook als als je onverhoopt contant geld nodig hebt in een var land op een afgelegen locatie is de creditcard een betere optie dan de pinpas, omdat de creditcard vrijwel overal (tot 98%) geaccepteerd wordt,

 • HHan

  Geweldig

 • LLeo Nieuwland

  Nooit geen problemen en goed geregeld

 • PP.klaver

  Nog nooit een probleem mee gehad

 • EEls

  zeer betrouwbaar

 • LLeon

  Een creditcard waarmee je overal kan betalen en die me nog nooit in de steek heeft gelaten. Met 1 woord super…..

 • WW.v.d.Waard

  Gewoon goed, heel makkelijk op vakantie in het buitenland.

 • LLianne

  Het is een goede kaart..je krijgt ook goede service als er iets gebeurt dan helpen ze je heel goed. Je kan in termijnen terug betalen als het een hele hoge uitgave is.

 • MMargriet

  Nooit last mee gehad

 • Ccvg

  makkelijk, snel, zeker en veilig

 • PPetronella Smit

  Gemakkelijk, veilig, bijna overal te gebruiken en niet duur

 • AA.Wind

  Duidelijke afrekeningen

 • RRobert

  fijn en gemakkelijk

 • CCokkie Corne

  Veilig voor gebruik, zeker bij pech in het buitenland.

 • FFrans Luijten

  Gemakkelijk

 • KKlein Haarhuis.J

  Prima kaart , nooit geen problemen terwijl ik hem al vele jaren heb.
  Keurige en duidelijke betaaloverzichten en makkelijke betaling.
  Aankopen verzekerd tegen verlies en diefstal ,dus je loopt geen enkel risico.

 • TTess

  Prima kaart, prima service.

 • MMed Mach

  Zonder verrassingen de weg op!

 • YY. Brouwer

  Gewoon niets op aan te merken. In alle jaren dat ik hem heb heb ik slechts 1 keer contact moeten opnemen met de klantenservice. Dit contact is prima, vriendelijk, verlopen. Wat mij betreft een aanrader.

 • WWim

  Ik heb hem al jaren en werkt perfect als je er goed mee omgaat en je schuld op tijd of gespreid aflost

 • MMathilda WitAMP

  Altijd snel betalen en aan de ANWB Visa card na één maand betalen

 • Cc,antolin

  lekker makkelijk

 • LLachminarain

  makkelijk

 • FFenny

  Super fijne creditcard met super service 🙂

 • RR.H.M. Antoniur

  gewoon goed

 • Wwill

  handig voor nood

 • HHarry Smits

  Werkt helemaal perfect.

 • Rroel.

  Altijd handig een anwb visa card. Om een auto te huren op vakantie in binnen en buitenland, een reis boeken of gewoon tanken langs de snelweg.

 • MMonica Brokkaar

  Goede regeling met aan het eind van de maand hele bedrag afbetalen.

 • MMarco

  Beter helemaal geen credit kaart, maar als je dan toch een neemt, dan maar die van ANWB. Veilig en vertrouwde service.

 • KKoetsier

  Prima creditcard nooit problemen mee.

 • SS.Maartens

  ANWB is een betrouwbare partner, vooral in het buitenland en of op vakantie geeft stuk zekerheid in nood.

 • Rrichard klupper

  werkt overal best wel lekker

 • GGerrit van Tilburg

  Gewoon een goed product

 • Jjohn g

  doet wat hij moet doen en tegen een lage jaar premie

 • HH.bosma

  Nooit geen problemen met betalen

 • AA.van Straaten

  heel makkelijk met tanken

 • BBert de Boer

  De card werkt bijzonder goed, je kan er overal mee betalen, tevens zijn je aankopen 180 dagen verzekerd, ik ben aan het overwegen
  de visa gold card te gaan nwmwm, deze heeft de aankoop verzekeringen gedurende een jaar en tevens is afkoop eigen risico bij autohuur geregeld.
  Het vertrouwen in de visa ANWB card is erg groot, zeker omdat ik nooit problemen heb ondervonden

 • Ttom

  lekker gemakkelijk en overall te gebruiken. het einde van de maand betaal je de creditcard aan de maatschappij ook zijn je aankopen verzekerd.

 • WWilma Krijgsman

  prima card vooral bij onverwachte kosten in buitenland. Na skiongeval moest de arts gelijk betaald worden . De nota was rond de 900 euro, Creditkaart bracht uitkomst. Thuis via reisverzekering alles weer terug gekregen.

 • HHans Rietbroek

  Gemakkelijk in gebruik. De gebruikskosten vallen ook mee. Je ontvangt tijdig bericht over de betalingsverplichting.

 • PP.A.v.d.Brekel

  een malig gebruikt op vakantie. Gebruikt het alleen tijdens de vakantie bij problemen.

 • Ssiney

  is goed

 • PPetra Morel

  Het is altijd handig en niet zo heel duur.

 • AAssie

  Duidelijke service, overzicht van tegoeden, betalingen, kunt zelf aangeven hoe en wanneer je betalingen moet/ kan doen. Producten zijn verzekerd. Niet geleverd: krijg je je betaling vergoed. Hebben Producten schade opgelopen; vergoeding of mogelijkheid om terug te sturen.
  Ervaar alleen voordelen v credit kaart

 • FF.L.C. van Duijn

  al in 1991 gebruikte ik de kaart in New Zealand altijd en overal geaccepteerd achteraf voordelig met dagkoersen

 • NNico

  Ideaal voor vakanties, je hebt geen tot weinig contant geld op zak

 • WW.D. de Graaf

  Betrouwbaar en gemakkelijk; internationaal goed bekent.

 • GGerard Versteegh

  Overal in de wereld te gebruiken
  Is er een probleem je wordt uitstekend geholpen

 • PPaula Pietersen

  nooit problemen, wordt overal geaccepteerd en vergoeding bij verlies en diefstal. Garantie op de gekochte tems.

 • MMaartje

  Goede creditcard en goede service. Betrouwbaar bedrijf. Nooit gedoe gehad

 • AAlbert J. Sluyer

  ANWB betrouwbare partner en altijd bereikbaar bij nood.

 • IInoka

  3 cent voordeel per liter bij Firezone bij gebruik van de kaart. Wordt per 3 maanden bijgeschreven.
  Kaart wordt op de hele aardbol geaccepteerd, Mastercard soms niet

 • DDirk Mechielsen

  Gewoon prima.

 • EE. Rooijmans

  Heel gemakkelijk, wordt overal geaccepteerd. Op je te goed kun je ook nog rente krijgen.

 • HH deJonge

  Goed en gemakkelijk

 • PP. Beers

  Alles correct.

 • Eeddy Arts

  als slapende kaart erg handig als het nodig is heb je hem zo niet kost het alleen de jaarlijkse bijdrage

 • RRené.

  ANWB credit card, erg handig, duidelijk overzichtelijk. Goede condities. Al jaren in het bezit van deze card, geen moment spijt van.

 • JJ de Jong

  goedkoop en betrouwbaar

 • CC.M.A.Hameetman

  alle voordelen van alle creditkaarten maar veel voordeliger als alle anderen

 • JJan Bours

  Tot op heden alleen maar positieve ervaringen.

 • HHenk Stortelder

  Je kan er nagenoeg overal probleemloos mee betalen. Op vakantie hoef je niet in de gaten te houden of er wel genoeg tegoed op je bankrekening staat.
  Grote bestedingsruimte.
  Verzekering tegen diefstal, verlies en schade.
  Kortom overal en en altijd handig.

 • AAd van Dongen

  alles is goed geregeld.

 • Ffrits.wagner

  betaal gemak (als je de pincode weet).verzekert 180 dagen .ook in buitenland geldig zeer scherpe wissel koersen .

 • WWill va der Heijden

  Goed en goede ondersteuning

 • RRify

  Met de ANWB Visa Card ben je welkom.

 • JJ. de Waal

  Perfect

 • AAdrie de maillie

  Makkelijk terug te betalen en je kunt het als spaarrekening gebruiken over het positief tegoed krijg je rente

 • WWillem

  Altijd alles goed geregeld

 • Mmees

  heel prettig

 • LLeo Paans

  Altijd up to date, en nooit problemen

 • Ggerard nibbelke

  De creditcard wordt vrijwel overal geaccepteerd. We waren vorig jaar in Namibië en Botswana. Ik moest met mijn kaart voor heel veel mensen- met een creditcard van een bank of bedrijf- bij de douane de kosten betalen. Anders hadden ze niet naar Zimbabwe kunnen gaan om de Victyoria watervallen te bezichtigen.

 • RRené Martens

  Ook al ben ik alleen de kaarthouder, toch moeten ze alle financiële gegevens van mij, mijn vrouw en onze hypotheek hebben. Hoezo, inbreuk op onze privacy!! De kaart is dus nu ook opgezegd en er komt gen nieuwe meer in huis.

 • MMarcel

  Betaalbare kaart met veel extra acties en kortingsbonnen. Eenvoudig is gebruik en ook de klantenservice is goed bereikbaar en klantvriendelijk.

 • CCor

  Makkelijk in gebruik, ook bij webshoppen

 • TTheo Cremers

  gemakkelijk betaal middel wordt wereldwijd geaccepteerd.
  Makkelijk aan te vragen, moet alleen ANWB lid zijn.

 • Ssassen

  makkelijk bij te hebben geval voor not

 • AAns Pastoor

  Prettige creditcard, wat ie belooft doet ie

 • AA.R. Meijer

  Maak er niet veel gebruik van, maar wel in het buitenland. Daar wordt het overal en algemeen geaccepteerd.

 • MMarco

  Heb de VISA en de Mastercard van de ANWB. Zeer tevreden. Gebruik ze vaak in het buitenland. Gebruik ze wel als een Debet card. Als ik het geld niet op mijn rekening heb dan geef ik het niet uit. Wel prettig dat er ruimte is voor het geval er iets onverwachts gebeurd. Omdat ik beide kaarten heb krijg ik nog korting op 1 van de kaarten. Jammer genoeg zijn er bij geschillen niet veel ondersteuning.
  Eigen App van de ANWB om je rekening in te zien. Erg overzichtelijk.

 • EE.J. van Dorp

  Goede service

 • Mmonique slaats

  altijd makkelijk

 • Mmonique slaats

  altijd makkelijk

 • WWesthoeve

  Goede denkking, niet duur, goed verzekerd

 • JJ.Blokker

  Heb hem altijd en overal kunnen gebruiken

 • Oo von Laufenburg

  gebonden aan anwb abonnement, soort koppelverkoop

 • PPythia zuidema

  Mooi vormgegeven app.
  Goede en duidelijke service. Afspraken worden nagekomen.
  Overboeken van en naar bank gaat erg eenvoudig.

 • HH. Huttinga

  Is zeer makkelijk en niet duur. Gebruik de kaart regelmatig. Krijg de rekeningen mooi op tijd via de mail toegestuurd. Heb ruim de tijd om te betalen. Zou hem iedereen aanbevelen.

 • RRiny Derks

  Dit is een erg handige creditcard met veel mogelijkheden: zeker in het buitenland veel voordelen te behalen.

 • AArnold

  Al meer dan 20 jaar zonder problemen gebruikt

 • AArnold

  Al meer dan 20 jaar zonder problemen gebruikt

 • EEverdien

  In het buitenland werkt he goed

 • HHennie Loriaux

  Ik ben zeer tevreden over deze creditcard. Het is volgens mij een van de goedkoopste.

 • Hhenk

  prima product en firma die mee denkt, had betaling in delen aangevraagd alleen nooit gebruikt daarom hadden ze contact opgenomen om dat stop te zetten zodat bkr melding ook verwijderd kon worden mee denken dus belangrijker dan paar euro rente ontvangen

 • MM.J. van der Sar

  altijd handig voor onverwachte uitgaven

 • SSylvia Holwerda-Groote

  Het is een kaart die je gemakkelijk krijgt ook als je niet lid bent vd ANWB.
  Maximaal wat je kan terugbetalen is €20/maand.Prima kaart ook voor op vakantie in het binnen en buitenland!

 • WWitteveen

  De kaart is gewoon makkelijk in gebruik zeker als je op vakantie ben, en voor aankopen online.
  Alleen de kosten van de kaart vind ik wel erg hoog daar mag wel wat aan veranderd worden!

 • RRob

  Bevalt goed, duidelijk overzicht van de bestedingen.

 • RR.P. Dijkstra

  de uitgaven worden elke maand goed verantwoord rpd

 • LLeo Hopstaken

  Ik kan hier overal mee betalen en de afwerking op alle gebieden is perfect.

 • EEdward

  Goed en de kaart is goedkoop

 • RRudi van het Erve

  Gemakkelijk, vaak leuke aanbiedingen niet duur, kunt hem overal voor gebruiken, jaar garantie op aankopen, geeft tips, kunt er mee sparen.Geeft korting op producten.

 • WW.v.d.Waard

  Aangevraagd bij ANWBIvm het gemak op vakantie. Inmiddels ook handig bij internetbestellingen.

 • JJ.R. Kluin

  Het gaat allemaal heel soepel en ze zijn zeer behulpzaam prima Visacard.

 • Nnouehela

  ik ben zelf lid van anwb en ben tevreden met de service

 • JJohn Janssen

  ben er al jaren mee verbonden en ik krijg een mail of belletje als er twee keer achter elkaar een flink groot geld bedrag word gepind .Hebben ze ook al geblokkeerd en daarnaar weer opgeheven.
  Verder geen problemen gehad.

 • SSien Diaz-Bijma

  Heb er heel veel profijt van en als je iets verliest wat je wat je met de visa gekocht hebt wordt het vergoed
  Kan er alles mee betalen
  En als het een x niet uitkomst mag je ook in gedeelten betalen
  En wordt overal geaccepteerd

 • HHans Bos

  Heb hem al een paar jaar in bezit.
  Omdat ik hem via de ANWB heb aangevraagd heb ik ook kortingen via de ANWB.
  De kaart gebruik ik zowel in binnen als buitenland, zowel in de fysieke winkels als ook op internet.
  Ook het betalen van tolgeld op de autoroute soleil gaat vliegensvlug, erg gemakkelijk.
  Wat betreft de service van VISA… die is voortreffelijk! Je wordt zeer vriendelijk geholpen bij alle vragen, en ik heb een keer wat gekocht via een foute site die niet leverde en het geld stond weer snel op mijn rekening.
  Ook is het fijn dat de aankopen 180 dagen verzekerd zijn tegen diefstal en verlies, zelf gelukkig nog nooit gebruik van hoeven maken maar toch…
  De rekening overzichten zijn overzichtelijk en je hebt de keuze voor papieren overzicht of een overzicht via inloggen naar VISA.
  Juist omdat de VISA kaart bij heel veel bedrijven en Hotels te gebruiken is en het aantal steeds maar blijft groeien, zou ik niet meer zonder kunnen.

 • LLeon

  Overal te gebruiken en nog nooit problemen met betalingen. Kan niet anders zeggen dat ik geen betere creditcard kan wensen.

 • RR. Engelbert

  Het grote pluspunt voor mij persoonlijk is toch dat ieder aankoop gedaan via de ANWB Visa Card verzekerd is gedurende 30 dagen. En natuurlijk de uitgebreide betaalmogelijkheden die deze standaard heeft op vakantie. Met name het gemak van betalen bij benzinestations. tolwegen en restaurants in het buitenland. Ook een tijdig bericht van een betaling via email en een duidelijk overzicht van je betalingen en tegoed. Ook bij de aanschaf kreeg je een tegoed van 50 euro. Al met al een kaart die aan mijn verwachtingen ruimschoots voldoet.

 • Ssander vasseur

  Erg goede kaart met prima voorwaarden.

 • RRichard Kerkman

  Prima acceptatie overal in de wereld en dat voor een zeer redelijke prijs.

 • CCokkie Corne

  Overal te gebruiken en 1e jaar gratis.

 • CCavandijk

  Ik gebruik hem nooit, maar heb in ieder geval een mogenlijkheid om in andere landen en via internet betalingen te doen.

 • JJ verhoeven

  gebruik hem vaak

 • HHans

  Nooit geen problemen mee

 • CCyril

  Aankoop verzekering 180 gaat alleen over goederen niet tickets ( vliegtickets, concertkaarten ezv )

 • Wwvandijk

  mee eens

 • Aanja

  prima credit card snelle service

 • CC. Vers

  Door het contact met de klantenservice wat slecht is zou ik hem niet aanraden

 • GG.Berends

  Prima service en overzichtelijk

 • TTheo van Dalen

  Nooit problemen en als deze kaart ongeoorloofd gebruikt wordt doordat de transactie niet mogelijk is omdat ik op een andere locatie ben dan wordt er meteen gereageerd door VISA.

 • MMarian Grauwmans

  heel goede creditcard
  lage jaarlijkse bijdrage

  overal te gebruiken

 • WW. Janssen

  Heel makkelijk en bovendien zijn alle producten die je aanschaft ook nog eens een lange periode (afhankelijk) welke kaart verzekerd.

 • Mm.reints

  prima service en duidelijke overzichten, wordt overal geaccepteerd

 • MMartin Kamerbeek

  goedkoop

 • SSmit

  lekker makkelijk

 • GG.C.Franx

  Het is makkelijk om ermee te betalen als binnen bepaalde tijd weer opwaardeer

 • KKees Schout

  Gebruik deze kaart al jaren en bevalt mij erg goed. Vooral omdat je zelf makkelijk kunt beslissen hoe je terug betaalt.

 • LLeo Paans

  nooit rompslomp, alles snel geregeld

 • LLeon

  Overal betalen zonder problemen voor een laag bedrag per jaar. Zou deze creditcard iedereen aanraden.

 • Ddennis van der wal

  goede kaart van betrouwbaaar merk

 • VV.E. Bletterman

  Prima ondersteuning!!

 • MMarianne riekwel

  Anwb altijd goed

 • Ccedric

  goede service als je iets niet weet of onduidelijk is

 • Ccedric

  goede service als je iets niet weet of onduidelijk is

 • JJ.M.van Duijne

  Betrouwbaar,goede service

 • Rroel.

  neem hem mee naar het buitenland om, in geval van pech, een vervangende auto te kunnen huren. Tot nog toe niet nodig gehad. Overweeg hem op te zeggen en een ABN/AMRO-creditcard te nemen omdat deze gratis in mijn betaalpakket zit.

 • EEelkje Wijga

  goedkoop en gemakkelijkj af te lossen. Veel speciale aanbiedingen Bekend ook in het buitenland

 • JJacques de Raad

  Veilge kaart, wereldwijd geaccepteerd. Aankopen verzekerd.

 • HHenk de Fretes

  goede creditcard

 • RRM Witkamp

  Erg eenvoudig in gebruik zeker voor wat betreft de betalingen en alles goed te volgen via de website.

 • BBerrie

  Werkt goed en overal. Kosten zijn niet te hoog en als je snel betaald krijg je ook geen extra onkosten.

 • PP F M Kuijstermans

  Voor gepensioeneerden met normal pensioen en AOW, doch met vermogen, niet goed. Wij worden gekort in de kredietlimiet limit, terwijl zij juist de reizen gaat maken, omdat ze dit nu kunnen met de vrijetijd die ze hebben.
  Discriminatie..!

 • RR.Mulder

  Een creditcard die goed verzekert is en die niet veel kost.

 • HHovenkamp

  Altijd en overal geaccepteerd

 • JJ G Mulder

  Het belangrijkste vind ik dat als er eens moeilijkheden zijn met betalen, dat je daadwerkrklijk geholpen wordt.

 • QQuality Manager

  Deze kaart wordt overal geaccepteerd en de aflossingen kun je zelf bepalen. Wel moet je iedere maand een deel betalen maar dat is logisch.

 • KKelder

  Makkelijk overal te gebruiken Niet moeilijk

 • JJan Blokzijl

  Duidelijk afschriften in handige app. Aankopen verzekerd en snelle terugbetaling bij verkeerde afschrijvingen

 • TT.Warners-Hoeksema

  heel gemakkelijk en voor mij precies goed.

 • LLinda

  Super Goed

 • TT.van der Meij

  Goede telefonische ondersteuning en heel aardige mensen

 • HH.van der Leist van Os

  makkelijk, betrouwbaar en veilig

 • FFred Voogt

  Prima kaart die goed aansluit op mijn wensen, prettige prijs per jaar

 • SSandra

  Fijne card, gemakkelijk in gebruik.

 • MM.Wolters

  De laagste jaarlijkse bijdrage en korting bij tanken

 • AA Van Den akker

  Ik tank met korting met deze pas super

 • Rr de groot

  goed en functioneel

 • LLoek Visscher

  prima creditcardgebruik

 • Ppuck hoven

  Perfecte service en ook nog kortingen op bv parkeerterreinen

 • GG.Knoops

  geen

 • FFrank Mulders

  Ik ben al jaren klant van de ANWB Visa Card en ben daar zeker trots op, ik wordt zeker gewaardeerd als trouwe klant en zeker makkelijk in de uitvoering, De overzichten van betaling zijn uiterst correct verwerkt en overzichtelijk. Ben het afgelopen jaar zeer netjes geholpen voor een mogelijke fraudezaak van mijn creditcard gegevens , mijn complimenten. Verder hoop ik ik nog jaren van jullie diensten gebruik te kunnen maken.

  Met vriendelijke groet,
  Frank Mulders

  • JJeroen

   He Frank,
   Pas ermee op waar je je gegevens deelt he. Je adres en telefoonnummer heb je nu openbaar gedeeld bij je bericht..
   Groet,
   jeroen

 • YYvonne Brouwer

  Goede service we gebruiken deze creditcard alleen op vakantie.Maar nooit problemen gehad.

 • RRJM van Amelsfort

  gebruiksgemak

 • JJ.W. Slot

  Overal te gebruiken. Ik word ruim voor de incasso op de hoogte gebracht dat men gaat incasseren en hoe groot het bedrag is. Verder kun je dmv Ideal het openstaande bedrag zelf betalen

 • LLambert Janssen

  Doet wat nodig is

 • GGerard Versteegh

  Biedt goede service tegen betaalbare prijs

 • WWil Grudelbach

  Prima, werkt altijd als je het nodig hebt, correcte administratie. Simpele om mutaties in te zien. Veilig. Zeer tevreden!!

 • SS. Kes

  perfect

 • KK.W.V. Bloemen

  Betaalbaar en probleemloos

 • JJessica

  Makkelijk

 • CC.M

  Ideaal, je spullen zijn ook altijd verzekerd.

 • KKlein Haarhuis.J

  prima card, in al die jaren van gebruik nog nooit een probleem mee gehad.

 • Ddennis van der wal

  De ANWB Visa Card kost € 14,50 per jaar en is daarmee de voordeligste creditcard voor leden. Je kunt er overal ter wereld gemakkelijk mee betalen en geniet van veel extra zekerheden. Wanneer je openstaande bedragen binnen 21 dagen terugbetaalt, dan is dit kosteloos. Je kunt betalingen en openstaande bedragen direct inzien in Mijn Card Online en de ANWB Creditcard app.

 • AA.J.Krijger

  ik ben blij met de visakaart, je hebt altijd geld voor onverwachte dingen

 • GG.L.J. Groenheide

  Overal bruikbaar, in binnen en buitenland. Zeker in combinatie met de ANWB Buitenlanddekking bij pech. Gebruik hem al jaren en heb hem inderdaad nodig gehad ooit in Duitsland. Kapotte aandrijfriem van de waterpomp. Terplaatse gerepareerd door de ADAC. Probleemloos verder kunnen reizen.

 • PPeter Magnee

  Prima card. Wordt overal geaccepteerd. Prima website met de juiste informatie.

 • CCora van der. Bijl

  Geen klachten top creditcard

 • VVulker

  Nooit geen problemen mee gehad, zeer tevreden

 • TTheo

  Zeer betrouwbaren kaart.

 • HH de Jonge

  Voor internetbestellingen bij buitenlandse firma’s welhaast verplicht,bij buitenlandse vakanties kun je eigenlijk niet meer zonder als je een auto huurt of duurdere aankopen doet. Visa card via ANWB is daarbij een ideale keuze.

 • SScharphof

  Handig op reis, lage jaarlijkse bijdrage, probleemloos.

 • PPierre Suijkerbuijk

  Erg handig

 • MM. Wessels

  Gemakkelijk in gebruik.
  Wereldwijd geaccepteerd.
  Overzichtelijke site, waar je alles kunt regelen.

 • TTony

  gewoon een prima creditcard met een overzichtelijke site

 • MMark Vos

  Duidelijke card en goedkoop

 • Rronald

  Voordeliger alternatief

 • Ppiet nieudorp

  uitstekend

 • LLinsey

  Super goeie ervaring mee en goeie service

 • HHennie Loriaux

  Prima kaart

 • HHennie Loriaux

  Een van de goedkoopste creditcards als je lid bent van de ANWB

 • MMaria De Wolf

  Gewoon nooit gedoe. Melding bij mogelijke fraude

 • GG.M. van Stam

  Een Visa Card is een handig medium om over te beschikken. Het is de vleesgeworden ‘appel voor de dorst’, die niet verschrompelt naargelang de tijd vordert. Echter…zoals met zovele andere kaarten; credit of debit, kost het geld om over die kaart te mogen beschikken. Jawel, bij aanvraag krijg je een (bescheiden) bedrag ter verwelkoming gratis te besteden en is het eerste jaar geen premie verschuldigd. Doch na dat ene jaar moet die premie toch echt afgedragen worden. Het is dan goed om te weten dat je zonder een dergelijke creditcard, via je eigen bank, ook gewoon aan je verplichtingen kan voldoen. En…de wereld is volop in beweging en zo-ook het bankwezen. Mijns inziens is een creditcard niet meer van deze tijd. Achterhaald dus. Daarbovenop kan je je afvragen wat de ANWB zoal heeft met creditcards. Ja…als opvolger van de ‘Reis en Kredietbrief’ een logische stap, maar -ik herhaal- absoluut niet meer van het hier en nu!

 • WW.J.H.Heijmann

  Is overal in de wereld te gebruiken en wordt direct verrekend

 • Ttruus

  super goede service en lage aflossingskosten ik kan deze kaart alleen maar aanbevelen

 • MMarco

  Heel makkelijk bij o.a interbetaankopen, en het voordeel is dan ook nog dat het verzekerd is.
  Nog niet heel lang in bezit, wel al meerdere transacties mee gedaan.
  Werkt probleemloos.

 • Jjan heerema

  Altijd makkelijk om bij je te hebben in het buitenland als je van te voren eerst checked of hij geaccepteerd wordt. Bedenk wel om tijdig af te betalen want de uitstaande rente is niet mals.

 • EEngelbert

  Met name de garantie bij internationale aankopen is een goede service. Aankopen zijn verzekerd. Achteraf betaling en je beschikt altijd over een extra budget.

 • KKlaziena Waerts

  Ik heb de ANWB credit card al vele jaren. De klantenservice is uitstekend. Ik ben zelfs een keer door hun gebeld omdat ze fraude van mijn card vermoedde, gelukkig was dit niet het geval. Maar ze houden het dus i.i.g goed in de gaten. Via de online omgeving kun je altijd je uitgaven bekijken.

 • MMarjolein Hoevers

  Ik kan op heel veel plaatsen met mijn kreditcard betalen in zowel binnen als buitenland. Ik kan gespreid betalen , maarik kan er ook op sparen. Zou niet anders willen

 • Nnouehela

  anwb visa card is erg handig om te hebben want het is erg belangerijk als je pech hebt onderweg

 • HHenk van der Schoor

  groot betaalgemak

 • MMarco Driessen

  Goedkoop en werk perfect Keurig afwikkeling en het bedrag wordt automatisch van je bankrekening afgeschreven. Indien van toepassing kan je het maandelijks aflossen. Gebruiksvriendelijke app, Hierdoor makkelijk je overzicht bekijken en gemakkelijk een code te genereren.

 • Mmark

  nooit geen probleem aktijd goed overrzicht .en rente valt ook mee

 • TTheo

  Duidelijke afschrift en makkelijk betalen vergeet het niet want men rekent een hoge rente. Inloggen moet men gaan verbeteren

 • LL. Corstjens

  Werkt naar behoren.prima geregeld.Snelle afwikkeling bij terugbetalingen.

 • JJan Blokker

  Altijd handig

 • LL.J.Woudenberg

  werk goed ook in andere landen

 • EElly Visbeen

  makkelijke manier van betalen, altijd geld bij je

 • HHenk Vercammen

  Gemakkelijk en goedkoop

 • Yyvonne

  handig, nooit problemen, service
  Toen wij een keer een aankoop hadden gedaan bij een bedrijf dat failliet bleek is het geld netjes terug betaald

 • TTon

  Makkelijk altijd “geld” bij de hand

 • AAlbert Vrolijk

  Heb nooit problemen met deze kaart. Ben er zeer tevreden over

 • Ccisca

  Vooral met vliegreizen boeken en auto’s huren is dit erg makkelijk .Wij betalen binnen een maand het bedrag terug dit i.v.m. oplopen van geld.

 • RRietman

  goede kaart en niet duur

 • GGerrit Veldkamp

  Altijd makkelijk zo’n kaart in de zak. En ook nog de aankopen verzekerd.

 • AAndries woudstra

  Het is een goede creditcard , dieook werkt in het buitenland

 • AAdrie de maillie

  Goedkoop per jaar en makkelijk maandelijkse betalingen doen goed verzekerde aankopen

 • KKrijn Westhoeve

  Voldoet aan alles

 • Cc hameetman

  overal te gebruiken en niet duur

 • AArris van der Klift

  Ik heb deze kaart al jaren en ik heb er vele aankopen mee gedaan. Er zijn nooit problemen geweest. En de kaart werd overal geaccepteerd!

 • Jj.krijt

  makkelijk en betrouwbaar

 • MMarco Faber

  Kost geld

 • CChiek

  Altijd handig en niet duur.

 • DD.van Schieveen

  Ben er zeer tevreden over.

 • HHerman Pol

  nooit geen problemen en netjes een mail over het openen staande bedrag

 • HHenri.G Lagerweij

  Duidelijke en overzichtelijke meldingen, nette en correcte houding bij bv telefonische reactie,
  zeer alert personeel wat voor mij een grote pluim verdient, zij voorkwamen dat mijn rekening geplunderd werd binnen enkele minuten nadat mijn rekening gehackt was. Zelf was ik nog niet bewust dat dit gebeurd was maar door de telefonische info werd ik geinformeerd en ook werden de aangemaakte nieuwe rekeningen bij andere banken tijdig geblokkeerd zodat er niets van mijn rekening kon worden gehaald.

 • Hh.l zanders

  werkt perfect in combinatie met ANWB lidmaatschap zo ben je altijd zeker van je gegevens en het is gemakkelijk.

 • HH. Sloots

  Gemakkelijk,net zo makkelijk als een credit card. Alle aankopen zijn tijdelijk verzekerd.

 • HH.W.Derksen

  fijn en gemakkelijk in gebruik

 • AArno Scheilen

  Goed overzicht van de openstaande betaling en de app is gebruikersvriendelijk

 • MMichiel Knoef

  Gewoon een goede creditcard

 • DD.van Schieveen

  Nooit geen problemen mee

 • RRiky Foederer

  is heel veilig

 • Hh.clephas

  werk perfect

 • SSjaak siegers

  Goede info en altijd snel reactie terug. Bij telefonisch contact zeer prettig

 • MM. wijdeven

  is betrouwbaar en goed

 • Gg.sassen-feola

  Echt goed als jij nodig hebt

 • Ootto

  Alleen voor ANWB leden

 • HH.M. van der Ploeg

  Betaalbaar en goed.

 • Rron vriesema

  altijd up to date gegevens en prima service

 • MMarleen Oranje

  Betrouwbare credit card. Maandelijkse rekening via de e-mail.
  Kan er makkelijk mee betalen ook in het buitenland zoals in europa.
  Geen dure jaarlijkse kosten

 • HHenk Bastiaan

  Duidelijkheid.

 • LLeo Nieuwland

  Wordt allemaal goed geregeld via ANWB.

  Op tijd waarschuwing dat er nog bedragen open staan,en een goed overzicht.

 • EE de Ridder

  extra garantie en geen kosten

 • BB. Assenberg

  Erg makkelijk in gebruik en veilig omdat het is verzekerd.
  Ik maak er veel gebruik van. ( geweldig )

 • JJ.H.Wensing

  Als ik hem gebruik laat hij mij niet in de steek.altijd duidelijke afrekening.

 • LLinda Hellendoorn

  Goed overzichtelijk

 • HHans de Graaf

  Ik ben al meer als 40 jaar lid van de ANWB en ben nog steeds tevreden met hun werkwijze , dit geldt ook voor hun Visa card het klopt altijd , wat betreft de administratie rondom de Visacard.

 • JJ oosterhof

  Sta ver onder het limit maar kan niks opnemen

 • PPythia zuidema

  Overzichtelijke app.
  Transacties snel bijgewerkt.
  Vriendelijke klantenservice
  Niet te hoge kosten
  Mogelijkheid tot iDEAL betalingen om af te lossen

 • WW. Spaander

  Gunstige voorwaarden, correct in gebruik. Het min-puntje is dat niet overal met de creditcard betaald kan worden.

 • AA.J.W.A Bos

  De ANWB Visa kaart is overal makkelijk te gebruiken en als je de helpdesk nodig hebt dan zijn ze zeer snel en uiterst vriendelijk aan de telefoon.
  Ik heb in het verleden een aankoop verloren in de stad, daags nadat ik de aankoop had gedaan, en na telefonisch contact met Visa had ik het aankoopbedrag binnen een week op mijn rekening teruggestort gekregen!
  Ook heb je de keuze om tegen een kleine meerprijs de rekening afschriften thuis te ontvangen. Ook via mail is mogelijk.

 • IIrene Lips

  Duidelijke handleidingen zonder poespas.

 • PPeter

  Prima card, prima service. Voldoet aan alle wensen die ik van een creditcard verwacht. Handig bij gebruik in buitenland als eigen bankkaart niet wordt geaccepteerd.

 • JJan Bours

  Redelijke prijs. Wordt probleemloos selectief gebruikt.

 • PP. Schuurmans

  Altijd makkelijk, en overal geaccepteerd.

 • QQuality Manager

  Het loopt altijd goed, heb in al die jaren nog nooit problemen gehad.

 • SSamuel T

  8 jaar geleden of misschien wel langer terug had ik een kaart nodig voor de tolpoortjes in Frankrijk. Toen zag ik dat de ANWB een aanbieding had met deze kaart en ben er eigenlijk tot dus ver zeer te vreden over. Ik gebruik hem weinig, eigenlijk nog steeds alleen in Frankrijk of op andere vakantie.

 • AA. Nipsens

  Gelijk bij het afsluiten van mijn wegenwacht verzekering bij de ANWB een creditcard besteld. Kwam met mijn wensen naar voren als het goedkoopste alternatief

 • Ssanne

  Tevreden

 • AA. V.

  Heb een hoge korting gekregen als ANWB lid. Dus voor mij is het een goedkope creditcard en heb hem vooral veel gebruikt in Frankrijk voor de tolwegen, handig!

Plaats een review

Je e-mail blijft altijd privé.

Naam

E-mailadres

Beoordeling

Hoeveel sterren verdient deze kaart?